Şimdi Ara

İdeos x5 - ekran çatlama ve işlememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır gözüm gibi baktığım telefonu 1 saat önce büyük bir salaklıkla yere düşürdüm. Ekranda zaten önceden kılcal bir çatlak vardı(benden kaynaklı olmayan. alındığından beri vardı) o çatlak büyüdü ve ekranın sol kısmı (tam ortalardan 4 parçaya böldüğümüzü düşünürsek sol alt kısmı) işlemiyor. Şu sorularım var:

1 - daha önce yedekleme vs yapmadım. Muhtemeldir ki garantiye vereceğim telefonu ama içindeki bilgilerin vs gitmesinden korkuyorum. Telefon bu durumdayken nasıl yedekleme yapabileceğim? Klasörleri kopyalamak gibi bir yöntem işe yarar mı?

2 - Ne kadar fiyat biçerler ekran değişimine var mı daha önce yaptırmış olan. Az önce amazonda sanırım bir ilan gördüm ekran için tam 167 $ diyordu o kadar paraya yenisini alırım telefonun be.

3 - hard reset atmayı düşünüyorum, hoş ekran işlemezken nasıl olacak bilmiyorum ama yedekleme konusu bunda da önemli. Yardım bekliyorum.

edit: şimdi telefonu bilgisayara taktım fakat tuş kilidini açamadığım için usb depolama zımbırtısını da aktif edemiyorum. Yani klasörleri bile göremiyorum bilgisayarda. İşler iyice sarpa sardı benim açımdan sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskurtf -- 23 Ekim 2011; 18:37:44 >

• hocam öncelikle 0 telefon kılcal da olsa ekran da çatlakla gelmiş nasıl kabul ettin bravo valla :) ekranı tuz buz olan bir arkadaş daha vardı ana konuda paylaştı resimleri onunla bir görüş istersen birde uygulamalara dokunma servise verirsen güncelleme yapmayın de sadece arızayı giderinde sisteme dokunmazlar hoş yeni ekran takacaklar belki sistemden ayarı falan olabilir
  • Kılcal çatlağı hem çok geç fark ettim hem de çok etki etmeyen bir yerde olduğu için çok sorun etmedim, ekranın alt kısmının başlangıcındaydı kaldı öyle. Ana konudaki arkadaşa ulaşayım fiyat vs konusunda madem. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ideos x5 led yanık kaldı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.