Şimdi Ara

İdeos X5 Ekranı servis dışından yaptırılırmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ne yazıkki telfonumun dokunmatiğinde sorun çıktı. Arada çalışıyor, arada çalışmıyor kafayı yedirtcek bana anlamadım. Mesela bi bölümü çalışmıyor ekranın baska yere dokunuyorum sonra çalışmaya başlıyor. KVK da 180 tl para istedi. Açıkcası 180 lira vermek istemiyorum ekran için. Dışarıdan yaptırma imkanımız olur mu ?

• Bence paraya kıy düzgün bir sekilde yaptır kullanacaksan onun haricinde dışardan yaptırırsan direk sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıda Dokunmatik Ekran Bulup Getirteceksin Sonra Gidip Yeteneksiz Bir Telefoncuya Denk Geleceksin Takamayacak Kıracak Hiç Gerek Yok Ver Kvk'Ya Zaten yeni Synaptics Ekran Takıyorlar Atmel Yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendim değiştirdim, yalnız ebayden ilk aldığım lcd panel orjinal değildi, yanlardan ışık sızdırıyordu ve dokunmayı geç algılıyordu. Düzeltmek için uğraşırken onu da hallettim. Sonra ebayde başka bir siteden aldım, dün elime geçti ve hemen taktım, orjinal yazıyordu sitede. Orjinal mi bilmiyorum ama gerçekten iyi, ışık sızdırmıyor ve hızı da iyi. trackingli fiyatı 25$ civarında. Takması zor değil kesinlikle ama fazla kurcalamamak gerekiyor. Üzerindeki jelatini çıkardıktan sonra panele elini sürmemeni tavsiye ederim. Gerçi bu seferde volume butonunun değdiği aparatı bozdum:) Olmazsa parçayı yurtdışından alıp bu işlerden anlayan bir telefoncuya taktırabilirsin.
    Aldığım sitenin linkini veriyorum.
    http://www.ebay.com/itm/Original-LCD-Display-Screen-Huawei-U8800-8800H-Ideos-X5-C8800-Replacement-/110950300019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeidor -- 29 Kasım 2012; 9:03:08 >

• Huawei İdeos X5 için yedek batarya ve şarj cihazı ihtiyacı olanlar için uygun fiyatlı ürünler. Kendimde kullanıyorum, memnunum. 1 aydır kullanıyorum 1500 mAH bataryadan daha uzun gidiyor.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/huawei-ideos-x5-batarya-hb4f1-1800-mah-69150166

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/yedek-batarya-sarj-aleti-ve-usb-sarj-aleti-69150237

• selamlar. 3-5 kez içini açmışlığım var. pratik oldu artık bende :) komple kasayı degistirdim ben. bana kolay geliyor ama size nasıl gelir bilemem. videolar var internette bakabiirsiniz.

touchscreen change falan diye aratırsanız cıkıyordu.

kvk 150 tl civarı fiyat vermişti. sizin aldıgınızda ise 50 tl gibibir rakama hallolacak. ayriyetten kvk nın taktıgı film de bozuldu bende. :) bozuk ideos aldım ve kasasını degistirdim taş gibi oldu.
  • Arkadaşlar sagolun ya :) KVK' ya artık para kazandırmaktansa cihazımı gider çöpe atar yenisini alırım daha iyi. Ebaydan bir şekilde alıp kendim takmayı deniycem. Bi aksilik olursa burdan yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeidor

Ben kendim değiştirdim, yalnız ebayden ilk aldığım lcd panel orjinal değildi, yanlardan ışık sızdırıyordu ve dokunmayı geç algılıyordu. Düzeltmek için uğraşırken onu da hallettim. Sonra ebayde başka bir siteden aldım, dün elime geçti ve hemen taktım, orjinal yazıyordu sitede. Orjinal mi bilmiyorum ama gerçekten iyi, ışık sızdırmıyor ve hızı da iyi. trackingli fiyatı 25$ civarında. Takması zor değil kesinlikle ama fazla kurcalamamak gerekiyor. Üzerindeki jelatini çıkardıktan sonra panele elini sürmemeni tavsiye ederim. Gerçi bu seferde volume butonunun değdiği aparatı bozdum:) Olmazsa parçayı yurtdışından alıp bu işlerden anlayan bir telefoncuya taktırabilirsin.
    Aldığım sitenin linkini veriyorum.
    http://www.ebay.com/itm/Original-LCD-Display-Screen-Huawei-U8800-8800H-Ideos-X5-C8800-Replacement-/110950300019

Toplamda fiyat ne kadara çıktı bana söyleyebilirmisin, ona göre sipariş vericemde. Hani vergi falan verdinmi onu sormak istiyorum.

• Bide bir şey daha sorucam. Şimdi ebayden araştırma yaptımda, bir touch screen var bide lcd display var. Anlamadığım nokta şimdi benim dokunmatik ara ara çalışıyor yada çalışmıyor. Benim bunlardan hangisini almam gerekir?

http://www.ebay.com/itm/Digitizer-Touch-Screen-For-HUAWEI-Ideos-X5-U8800-Front-Frame-Cover-Panel-/180983328565?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a23726f35
  • touch screen en dıştaki plastik ekran. alman gereken ise lcd display. Benim dokunmatik ekran bozulduğunda bazı yerlere dokunduğumda algılamıyordu. Ara sıra kafayı yiyip kendi kendine basıyodu beni deli ediyordu. Senin telefonda da lcd panel bozulmuştur diye tahmin ediyorum. Olmazsa telefonu açıp lcd panelin anakarta takılan soketini söküp yeniden tak. Benim verdiğim linkte lcd panel 21.52$, takip nolu (tracking number) almak istersen 3.9$ da ona ödersin (ki bence mutlaka öyle yap, kargon nerede takip edebilirsin) , yani toplamda 25$ falan, başka hiçbi şey ödemiyosun, türkiyeye geldiğinde ptt teslim ediyor sana, ayrıca bir ücret vermezsin.
  • Yurtdışından alırsan 2-3 haftaya gelir, vergi falan ödemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeidor -- 29 Kasım 2012; 15:51:35 >
  • sakın lcd display alma hocam. touchscreen digitalizerin bozuk. benim de aynı problem başıma geldi. arkadaşın verdigi linkteki parcayi almalisin. lcd displayin görüntü verir başkabirşey yapmaz. icini acmada sana yahutubadan videolar aratmanı öneririm. başarılı videolar var. bana 18 günde falan geldi hep parçalar. kolay gelsin.
  • lcd display yalnızca görüntü vermez, parmak dokunmasını algılar. touchscreen digitizer bozuk olması ne demek? Kırık yada çatlaksa haklı olabilirsin. Donanımsal tek parçası var o da sadece en alttaki tuşları algılar. cicoz arkadaşım sen en iyisi git bir telefoncuya neyin bozuk olduğunu anla ona göre sipariş ver.
  • hocam bence yanlış biliyorsun. en üst tabaka dokunmatigi algılıyor. bir chip ile telefona baglaniyor hatta. onu cikartip yeni digitalizer ekranı takınca dokunmatik düzeldi bende...

kendim yapmasam tamam diyecegim ama dedigim gibi lcd ekran sadece görüntü veriyor bizim telefonlarda.

kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.