Şimdi Ara

Ideos x5 & Sony Ericsson Xperia Neo V & HTC Desire Z ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 3 telefondan birini almayı düşünüyorum sizce teknik olarak hangisi daha üstün kullanan kişiler yorum atabilirlerse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: l3pGamer

Bu 3 telefondan birini almayı düşünüyorum sizce teknik olarak hangisi daha üstün kullanan kişiler yorum atabilirlerse sevinirim.

İdeos x5 ten uzak durmani tavsiye ederim imei sorunu var benimde tel sorunum imei

Sana tavsiye kalite marka kalite sony al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

quote:

Orijinalden alıntı: l3pGamer

Bu 3 telefondan birini almayı düşünüyorum sizce teknik olarak hangisi daha üstün kullanan kişiler yorum atabilirlerse sevinirim.

İdeos x5 ten uzak durmani tavsiye ederim imei sorunu var benimde tel sorunum imei

Sana tavsiye kalite marka kalite sony al

Imei yi kaydetip rom atılabiliyor diye biliyorum tekrar imei atarsanız düzelebiliyor farklı bir sorun varsa önerinizi dikkate alıcağım.
    Evet başka öneride bulunacak kimse yokmu..
  • .
  • kimse yokmu -,-
  • Ben Olsam x5 alırdım.
  • Ben 4 aydır kullanıyorum hicbir problemi yok tabiki diğer markalara göre malzeme kalitesi düşük gibi duruyo ama ekran kalitesinde fark yok 2 veya 3 kat para vermeye değmez x5 al paran cebinde kalsın imei uçma durumu room yüklemelerinde oluyormuş ben hiç yüklemedim orjinal room yetiyor bana ne istersen yapabiliyorsun zaten 30 aralıkta 2.3.5 güncellemesi (BETA DEĞİL NORMAL GÜNCELLEME) gelecek ordan yüklersin görsellik olarakta şenlenir telefon. Şu telefonlara milyarlar ödemeyin arkadaslar yazık ya cidden. Ben 560 liraya almıştım ama şimdi ne oldu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.