Şimdi Ara

İdrar Yolu İltihabı Sırasında Mastürbasyon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
42.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi gün idrarla ilgili sorunum vardı, idrarımı yapamıyordum, bir damla gelse felaket yanıyordu.
    ama o akşam zevke geldim ve film etkisiyle alet sertleşti, boşalmamda bir sorun olmadığını düşündüm ve 10 dk. sonra boşaldım.
    alette zaten idrar sebebiyle hafif bi yanms vardı, boşalırken de o ılık ılık çıkması fena bi zevk vermişti, mastürbasyonda sanırım en zevk aldığım o'ydu.
    idrar yanma sorunum ise boşaldıktan sonra ilaç alıp geçmişti.
    ama benimki sıradan bir idrar yanmasıydı, seninki iltihap, daha ciddi, kötü bir soruna yol açabilir, deneme sakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.

1-2 aymi? Ben 1 hafta cekmesem geceleyin otomatik pilot devreye giriyor.

Kahkaha attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.

1 ay çekmesin sonra canlı bomba diye salalım ortalığa değil mi? Yemezler gülüm. PROVOKASYONA GELMEYİN BEYLER!

• Arkadaslar ne yihp iciyorsunuz veya hicmi kiz arkadasiniz yok.bu kadar abaza olunmazki.metabolizmanizda ciddi sorun oldugunu dusunuyorum.hergun cekilirmi ya.halsiz duser insan.

• quote:

Arkadaslar ne yihp iciyorsunuz veya hicmi kiz arkadasiniz yok.bu kadar abaza olunmazki.metabolizmanizda ciddi sorun oldugunu dusunuyorum.hergun cekilirmi ya.halsiz duser insan.

Adamlar her gün aldığı bütün proteini çinkoyu boşalarak kaybediyorlar. Allah bilir protein,çinko değerleri - ye gelmiştir.
  • Arkadaşım sakın yapma. Bizim komşumuz yaptı şimdi çocuğu zombi oldu. Cocugu avutmak için evde hergün havaifişek patlatıyorlar.

• EU3 oynamaya devam et aklına bile gelmez
  • bende olmuştu ben yapıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

1-2 aymi? Ben 1 hafta cekmesem geceleyin otomatik pilot devreye giriyor.

ayda 5-6 iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

Arkadaslar ne yihp iciyorsunuz veya hicmi kiz arkadasiniz yok.bu kadar abaza olunmazki.metabolizmanizda ciddi sorun oldugunu dusunuyorum.hergun cekilirmi ya.halsiz duser insan.

Adamlar her gün aldığı bütün proteini çinkoyu boşalarak kaybediyorlar. Allah bilir protein,çinko değerleri - ye gelmiştir.

Protein eksikliginden dolayi kaslarim eriyor ama mast yaparken de kas yapiyorum Notr :D

• En fazla 1 hafta veya 10 günlük bir antibiyotik içiyorsundur,10 gün dayanamıyor musun?
  • Adam azmış Yürü koçum be

• osbir idrar yolları iltihabına iyi gelir, mikrobu kırar iltihabın düzelir.
    eline kuvvet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

En fazla 1 hafta veya 10 günlük bir antibiyotik içiyorsundur,10 gün dayanamıyor musun?

30 film tablet günde 2 doz yani 15 günlük ama bir tablet yere düştüğü için onu içmedim 29'a düştü. Şu an 21 tane var 10,5 gün yapar. Sence 10,5 gün daha dayanabilir miyim?

@Illuminn EU3 oynadığımı nereden biliyorsun bilmiyorum ama şu sıralar CK2 takılıyorum.

Bu arada beyler daha çekmedim cesaret edemiyorum keşke doktora sorsaydım.
  • Her gunde cekilirmi yav

• Up. Arkadaşlar daha önce başına gelip de deneyen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Hadi 3 günde 1 desen anlarımda her gün yapmak nedir yav

Yokluğu belli etmeyin bari

• yap yap iltihabi atar

şaka lan riske gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

Sen istesen de istemesen de mastürbasyon yapsan da yapmasan da o sperm üretiliyor. Kesen dolunca da dışarı atılıyor yenilerinin yapımı için.
  • no ss no güven
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.