Bu gün 8. gün ve artık o kadar da rahatsız etmiyor. 8 gündür boşalmadım kişisel rekoruma koşuyorum. (Rekorum 11 gün)
quote:
Orijinalden alıntı: JackGhosen
#direnpipi
Sen gene iyisin ben kıl dönmesi ameliyatı oldum 3 buçuk hafta önce ayakta yapmak zorunda kaldım yakalanma korkusu had safada oturarak en azından önde laptop var ayaktayken sakat
Knk ne güzel kız aramana gerek kalmadı mikroplara çakıyon gene iyisin mikroba çakamayanlarda var.
8.günün sonuna geldim ve cinsel istek giderek azalıyor. Sebebini anlayamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.
Ayda 1mi? Spermler çıkacak delik arar lan 1 ayda
10.gün doldu ve çok iyi gidiyorum daha hala boşalmadım ve iltihap söküldü sökülecek.
Evet bu gün 16.gün ve artık kişisel rekorumu kırmış bulunuyorum. Bu gün her şeyi göze aldım ve uykumda boşalmaktansa ver gazı dedim. Açtım bir tane malum film izledim izledim ve sonunda patladım ne olduğunu yazıyorum şimdi:
1-Önce sanki boşalamayacakmışım gibi boğuk bir his vardı üstümde 1 saniye kadar sürdü. 2-Önce koyu sarı bir sıvı çıktı 1 damla kadar. 3-Sonra sümük rengine yakın renkte sıvılar çıkmaya başladı. 5-6 saniye sürdü. 4-Sonra böyle garip, tatlı bir acı hissettim. 5-En sonunda daha önceki mastürbasyonlarımda hiç hissetmediğim müthiş bir zevk duydum.
ÖZET: GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN KADER ARKADAŞLARIM HASTAYKEN BİLE YAPABİLİRSİNİZ BU İŞİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme