Şimdi Ara

İdrar Yolu İltihabı Sırasında Mastürbasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
3
Favori
42.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Cuma günü idrarda kan gelmesi sebebiyle doktora gittim ve doktor idrar yolu iltihabı teşhisi koydu. İlaç tedavisi hala devam ediyor ancak iltihap henüz sökülmüş değil. Tuvalete gittiğimde bazen hala iltihap işiyorum . Neyse çekmeyeli 4 gün oldu ve ben her gün bir kez mastürbasyon yapan biriydim. Şimdi ben çeksem ve boşalsam bunun tedaviye bir zararı olur mu? Veya boşaldığım zaman acı, ağrı, sızlama, yanma vs. olur mu?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

İdrar Yolu Enfeksiyonu (İYE) Sırasında Mastürbasyon

İdrar yolu enfeksiyonu (İYE), idrar yolunun herhangi bir bölümünde oluşan bir enfeksiyondur. İYE'ye genellikle bakterilerin neden olur ve ağrılı idrara çıkma, sık idrara çıkma ve alt karın bölgesinde ağrı gibi belirtilere yol açar.

İYE varken mastürbasyon yapmak, enfeksiyonun daha da kötüleşmesine neden olabilir. Bunun nedeni, mastürbasyonun idrar yolunda tahrişe neden olabilmesidir. Bu tahriş, bakterilerin idrar yoluna girmesini ve enfeksiyonun yayılmasını kolaylaştırabilir.

Ek olarak, mastürbasyon sırasında salınan sıvılar, İYE'ye neden olan bakterilerin büyümesi için uygun bir ortam sağlayabilir. Bu nedenle, İYE varken mastürbasyon yapılması önerilmez.

İYE'niz varsa ve mastürbasyon yapmayı düşünüyorsanız, öncelikle bir doktora danışmanız önemlidir. Doktorunuz, enfeksiyonunuzu tedavi etmek ve mastürbasyonun güvenli olup olmadığı konusunda size tavsiyede bulunabilir.

Anahtar Kelimeler:

• idrar yolu enfeksiyonu varken mast yapmak
    • idrar yolu enfeksiyonu varken mast yapılır mı
    • idrar yolu enfeksiyonu mastürbasyon
    • idrar yolu enfeksiyonu varken 31 çekilir mi
    • mastürbasyon idrar yolu enfeksiyonu
    • mastürbasyon idrar yolu enfeksiyonu yapar mı
    • idrar varken mast
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • risk budur diyip gazetede
  • Bi dene sonuclari yazarsin bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey olmaz oda bir iltihap
  • Neden yapıyorsun ki idrar yolu hastalığın varken?Bu kadar da abaza olmayın ya.
  • doktora sorsaydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim apartmanda alt komşumuz olan arkadaşım idrar yolu iltihabı varken çekti. Öyle bi acımış ki o andaki bağırmasını biz duyduk.
  • İltihabı atmana yardımcı olur. 8 saatte bir günde 3 defa aksatmadan yap. Aç tok fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

İltihabı atmana yardımcı olur. 8 saatte bir günde 3 defa aksatmadan yap. Aç tok fark etmez.

Elinde kalacak adamın deme öyle
  • idrar yolunun neresinde ona bağlı birde tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio Imperii

Arkadaşlar Cuma günü idrarda kan gelmesi sebebiyle doktora gittim ve doktor idrar yolu iltihabı teşhisi koydu. İlaç tedavisi hala devam ediyor ancak iltihap henüz sökülmüş değil. Tuvalete gittiğimde bazen hala iltihap işiyorum . Neyse çekmeyeli 4 gün oldu ve ben her gün bir kez mastürbasyon yapan biriydim. Şimdi ben çeksem ve boşalsam bunun tedaviye bir zararı olur mu? Veya boşaldığım zaman acı, ağrı, sızlama, yanma vs. olur mu?

Asildin mi?

• kanka dayayn riske degmez. surukleyici bir oyun kur oyna. bu sayede aklın uçkurunda değil oyunda olur...

• Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.

1-2 aymi? Ben 1 hafta cekmesem geceleyin otomatik pilot devreye giriyor.

• quote:

Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.

1 ay çekmesin sonra canlı bomba diye salalım ortalığa değil mi? Yemezler gülüm. PROVOKASYONA GELMEYİN BEYLER!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

1-2 aymi? Ben 1 hafta cekmesem geceleyin otomatik pilot devreye giriyor.

Aynen

• Hadi 3 günde 1 desen anlarımda her gün yapmak nedir yav
  • Umarım iltihap böbreklerine zarar vermemiştır..

• ölmüş lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

1 ay çekmesin sonra canlı bomba diye salalım ortalığa değil mi? Yemezler gülüm. PROVOKASYONA GELMEYİN BEYLER!

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.