Şimdi Ara

İdrar Yolu İltihabı Sırasında Mastürbasyon (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
42.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • #direnpipi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.

1-2 aymi? Ben 1 hafta cekmesem geceleyin otomatik pilot devreye giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar ne yihp iciyorsunuz veya hicmi kiz arkadasiniz yok.bu kadar abaza olunmazki.metabolizmanizda ciddi sorun oldugunu dusunuyorum.hergun cekilirmi ya.halsiz duser insan.

Üstte mastürbasyon günah diyordu şimdi kız arkadaşınız mı yok diyor bu şakirtleri anlamak çok zor.
  • hocam ayni sey basima geldi. hatta buraya konusunu da acmistim. idrarda kan ile birlikte yumurtaliklarim sisti ve agridan duramayacak duruma geldim. patlayacak zannediyordum.. 3 gun gecti, antibiotik fayda etmiyor sislik inmiyor. idrarda kan gozukmuyordu ama yumurtaliklar hala sisti. kendimce dusundum ulan bu kanlar orada mi birikti v.s.. ya dassaklari elime alacagim ya da bu agridan kurtulacagim diye vurdum mastrbasyonun gozune.. abi bir patlamisim, full kan geldi, birazi pihtilasmis, ama bende bir rahatlama, bir ferahlik.. ertesi gun 2 defa daha patlattim. ne agri kaldi ne sislik. zaten 4-5 seferden sonra kan da kalmadi depoyu bosaltinca.

Not: sen yine de doktora sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

İltihabı atmana yardımcı olur. 8 saatte bir günde 3 defa aksatmadan yap. Aç tok fark etmez.

Elinde kalacak adamın deme öyle

Kahkaha attım akşam akşam
  • yumurtalıklarda ağrı olduğunda mastürbasyon iyi gelir.
    özellikle yanma varsa ve yumurtalıklarda acıma hissi varsa düzelir. daha önce konusu vardı zaten. senin konu muydu?

@Onur!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Cekme kardesim ya.hergun masturbasyon nedemek ya.ayda 1 defa yaparsin olur biter.hergun gunah mi islenir.hicmi obur taraftan korkun yok.adamin seyinden iltahap cikmis adamin dusundugu seye bak.cekme 1 2 ay.

1 ay çekmesin sonra canlı bomba diye salalım ortalığa değil mi? Yemezler gülüm. PROVOKASYONA GELMEYİN BEYLER!

#direnpipi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

#direnpipi

• quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

yumurtalıklarda ağrı olduğunda mastürbasyon iyi gelir.
    özellikle yanma varsa ve yumurtalıklarda acıma hissi varsa düzelir. daha önce konusu vardı zaten. senin konu muydu?

@Onur!..

ben konusunu buraya acmistim, ama 15 gun aldim saglik bolumune acmadim diye. yaklasik 1 ay falan oldu
  • Bir Türk ereksiyon sırasında işemeye çalışmış sonra penisindeki damarları patamış Bence artık istesede çekemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Hadi 3 günde 1 desen anlarımda her gün yapmak nedir yav

Ben günde 7 defa yaptığımı bilirim ama abazalıktan değil işsizlikten böyle dh başında elin çavuşta kaşıdıkça kalkıyor o yüzden
  • Up. Bu gün 5.gün oldu ve ben ciddi ciddi kafayı bozmaya başladım. Cinsel organımın içinde bir şeylerin kıpırdadığını hissediyorum, bacaklarımı birleştirerek oturamıyorum temas ediyor, sünnet çocuğu gibi yürüyorum temas etmesin diye, ben hep yüzüstü uyuyan biriyim yoksa imkanı yok uyuyamam dün gece uyuyamadım uykumda boşalmayayım diye. Randevu alma derdi olmasa doktora gideceğim sırf bu yüzden ama boş randevu yok ürolojiye.
  • Bizim bir arkadas yapmisti cevizleri cikmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyma Makinesi

quote:

Ben günde 7 defa yaptığımı bilirim ama abazalıktan değil işsizlikten böyle dh başında elin çavuşta kaşıdıkça kalkıyor o yüzden

Tamam bende 1 günde 7-8 giderim ama öyle her gün yapmak nedir yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio Imperii

Up. Bu gün 5.gün oldu ve ben ciddi ciddi kafayı bozmaya başladım. Cinsel organımın içinde bir şeylerin kıpırdadığını hissediyorum, bacaklarımı birleştirerek oturamıyorum temas ediyor, sünnet çocuğu gibi yürüyorum temas etmesin diye, ben hep yüzüstü uyuyan biriyim yoksa imkanı yok uyuyamam dün gece uyuyamadım uykumda boşalmayayım diye. Randevu alma derdi olmasa doktora gideceğim sırf bu yüzden ama boş randevu yok ürolojiye.

Yap kurtul lan öyle paytak paytak mı yürücen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

1 ay çekmesin sonra canlı bomba diye salalım ortalığa değil mi? Yemezler gülüm. PROVOKASYONA GELMEYİN BEYLER!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıyma Makinesi

quote:

Tamam bende 1 günde 7-8 giderim ama öyle her gün yapmak nedir yav

ben her gün 7 yaptım bir sene boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

İltihabı atmana yardımcı olur. 8 saatte bir günde 3 defa aksatmadan yap. Aç tok fark etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Bizim apartmanda alt komşumuz olan arkadaşım idrar yolu iltihabı varken çekti. Öyle bi acımış ki o andaki bağırmasını biz duyduk.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.