Şimdi Ara

İE8 Sorun yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze merhaba. Benim sorunum şu:
    Benim bilgisayarımda İE8 beta yüklü ama bildiğiniz gibi şöle bi sorun var MSN mail kutunuza girdiğiniz zaman "EMULATA 7 " butonuna tıklamadan mail kutunuzu açamıyorsunuz. Herneyse bu önemli değil. Bu aralar İE8 de bişiler var açıorum sayfaya girmiyo gibi sorunlar. Bu yüzden İE8 i kaldırıp İE7 yi tekrar kurmak istiyorum ama setup dosyasına tıkladığımda daha yeni bir sürüm yüklü deyip yüklemeyi kapatıyor. Bunun için neler önerebilirsiniz? Acil yardımlarınızı bekliorum.
    (Windows bileşenlerinden kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim olmadı)

Saygılarımla...

• sistem geri yüklemeyi denedin mi dostum
  • Denemedim ama o zamandan bu zamana bir çok şey yaptım hepsi gider nonu yaparsam.
    İE windows a çekirdekten yüklü olduğu için hiç silinemio sanırım.:S
  • dostum program ekle/kaldır'ı açtıktan sonra "güncellemeleri göster" butonunu işaretlediğin zaman "Windows İnternet Explorer 7" Başlığı altında bulabilirsin oradan kaldırmayı deneyebilirsin tabi bu sadece bir öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuSMuGh -- 19 Haziran 2008; 12:09:10 >
  • Dediğini yaptım ama ie8 beta ya tıklayınca kaldır butonu çıkmıyor.
  • resmi sürümü veya rc si verilmeyen bir program için sağlıklı destek almanız çok zor. Kısacası beta programları kullanmamaya çalışın
  • Çok doğru söylüyorusunuz. Normalde kullanmamda bu sefer böle oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar önerisi olan yokmu?
  • Uninstaller programlar var. Mesela Your Uninstaller; Onlarla dene. Yararlı olur diye dusunuyorum.
  • Your installer ı yükledim hemde full sürüm ama ie nin üstüne gelince uninstal butonu pasif oluyor.
  • Aynı sorun bendede var googleye girince arama yapamiyorum klavye çalismiyo ie8 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan90

Aynı sorun bendede var googleye girince arama yapamiyorum klavye çalismiyo ie8 de

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.