|
IEA: 2030'da tüm dünyada satılan iki araçtan biri elektrikli olacak
-
-
2035 te yüzde 70-75 arası olur.
Bir nesil elektrikli araca şüpheyle bakmaya devam ettiği için 2050 yılında bile ancak yüzde 80 olur. Şüpheyle bakanlar azınlık kalır en azından.
"Evde bir elektrikli bir benzinli aracımız var" dediğimde insanlar "uzun yola benzinli ile gidiyorsunuz o zaman" diyor. Tam aksine elektrikli olan daha konforlu, onunla gidiyoruz uzun yola
Bir karadeniz turu yapamayız elektrikli araçla, nerde şarj edeceğiz yayla yayla gezerken diyorlar. Ben karadeniz turundan yeni geldim, elektrikli araçla. yaylaların bazılarında şarj istasyonu vardı, uzungöl misal. maçkada ilçede var trugo. sahil yolu zaten adım başı şarj istasyonu karadenizde.
-
Ölmezde yaşarsak göreceğiz ne olacağını..
-
Bizde de bi benzinli bi elektrikli var, elektrikliyle çıkıyorum uzun yola hep. Bakımı gelmesin diye benzinliye çok binmiyoruz😀. Yarı fiyatından da az maliyetle gezmek cabası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üniversite konferansında 2030 için trafiğin %10u demişlerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lezzetli yemeği daha cok yersiniz. Tatsız yemeği çok yemek istemezsiniz.
Benzinli araçlar lezzetli yemek gibi tüm dünyada herkes tarafından kullanılıyor.
E-Araç ise sadece bir grup kesim tarafından kullanılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya ve menzil sorunları giderilmedikçe içten yanmalı 4 zamanlı otomobillere devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 27 Ekim 2024; 21:36:15 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2035 te yüzde 70-75 arası olur. Bir nesil elektrikli araca şüpheyle bakmaya devam ettiği için 2050 yılında bile ancak yüzde 80 olur. Şüpheyle bakanlar azınlık kalır en azından. "Evde bir elektrikli bir benzinli aracımız var" dediğimde insanlar "uzun yola benzinli ile gidiyorsunuz o zaman" diyor. Tam aksine elektrikli olan daha konforlu, onunla gidiyoruz uzun yola Bir karadeniz turu yapamayız elektrikli araçla, nerde şarj edeceğiz yayla yayla gezerken diyorlar. Ben karadeniz turundan yeni geldim, elektrikli araçla. yaylaların bazılarında şarj istasyonu vardı, uzungöl misal. maçkada ilçede var trugo. sahil yolu zaten adım başı şarj istasyonu karadenizde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X