Şimdi Ara

ielts ye giren varsa bi yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim sorum sınav nasıl uygulanıyor bunu birisi anlatabilir mi bölüm bölüm

• up
  • aslında sınava katılmadım ama sınav sistemiyle çıkarımlardan anladığım kadarıyla sınav 4 aşamalı gerçekleşiyor öncelikle sınav her ay veya iki ayda bir gerçekleşmekte ve hepsi de farklı şehirlerde... Adayları büyük bir salona topluyorlarmış amfi gibi bir yere reading listening writing speaking olmak üzere 4 aşama var sırasını bilmiyorum listening aşamasında hoparlörden bir şey dinlettirip ona göre çözdürüyorlar soruları çok iyi dinlemek gerek çünkü bir daha tekrarlamıyorlar reading bölümünde okuma parçaları veriliyor okuduğunu çok iyi anlayacaksın fazla anlatılacak bir şeyi yok speaking bölümünde de mülakat yapıyormuş gibi kendinden emin ve akıcı bir şekilde konuşman lazım writing kısmında da bir tane genele hitap eden 200 kelimelik kompozisyon bir tane de biraz daha spesifik akademik anlamda 200 kelimelik kompozisyon yazdırıyorlar kelimelerin yayılışı çok önemli her yanlış kelimede puan kaybedirsin

1 den 9 a kadar not değerlendirmesi var bunları ösym denklik tablolarına bakarak karşılaştırabilirsin sınav ücreti 375 tl ve 2 yıl uluslararası geçerliliği var en az 7 ve üzeri alabilirsen kesinlikle değecektir girmene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kosi35 K kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Ben geçen ayın 17 sinde IELTS sınavına girdim. Öncelikle 2 ayrı sınav var ACADEMİC yada GENERAL diye hangisine gireceğini tespit etmelisin benim girdiğim general task' di. Sınav Listening, reading, speaking ve writing olmak üzere 4 kısımdan oluşur. Listeningde tam 40 soru vardır, bir teyp kaydı çalar ve sen boşlukları doldurursun, zor tarafı sadece 1 kere dinleme şansın olacak. Writing 2 kısımdan oluşur, 1. kısımda en az 150 kelimeden oluşan, 2 . kısımda en az 250 kelimeden oluşan bir essay yazman istencektir.

Gelelim reading kısmına burada da tam 4 adet parça ve 40 adet soru bulunur parçalar kolaydan zoru doğru sıralanıyor, speaking te ise ingiliz bi teyze ile tam 15 dk sohber ediyorsun sana çeşitli sorular soruyor. şimdilik bu kadar daha soracakların varsa sorabilirsin.

• Merhaba gorbay

Oğlum geçen yıl Eskişehir Anadolu Üniversite İngilizce İşletme (UOLP) (%100 İngilizce zorunlu) bölümünü kazandı. Bir yıl İngilizce hazırlık bölümünde en son kur Upper Intermediate + ile hazırlık sınavlarını geçtikten sonra bu yıl 1.sınıfa başlayacak.
    Son yılını İngilterede okuyacağı için IELTS yeterlilik belgesi gerekecek. Acaba IELTS kursuna gitmeden sınava girse geçerli not 6.5-7.0 alabilir mi?
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    İngiltere Çalışma ve Eğitim için çoğunlukla IELTS'den 7.0 istiyor. 0-9.0 puan skalası olan bu sınavda 6.5 üstü puanlar genellikle standart IELTS çalışma stillerinden bir adım daha ileride bir çalışma tutumu istiyor. Hazırlık sınıfını son kurda da tamamlamış olsanız IELTS sınavı ve soru stillerini en iyi değerlendirebilmeniz açısından kursa gitmenizi , kursa gitmiş ve IELTS sınavına girmiş biri olarak öneririm.
  • abdomen
    Cevaplar için teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz (Eskişehir'de) IELTS kursu tavsiyeniz var mı? Kurs seçerken nelere dikkat edilmeli? Fiyatlar ne kadar? Siz kaç aldınız acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HEDEF İELTS HAKKINDA
    • Eğitimin amacı; IELTS sınavından ihtiyacınız olan skoru alabilmeniz için gerekli sınav ingilizce altyapısını, IELTS SINAV TEKNİĞİ, SINAV STRATEJİSİ ve SINAV PRATiĞİNE sahip olmanızı sağlamaktır.
    • Eğitime dahil olabilmek için temel seviyede (YDS’den 30 – 40 arası skor) İngilizce bilgisine ihtiyaç vardır. Seviyesi düşük olan adaylar kurs öncesinde 2 – 3 haftalık yoğun bir programla Temel Sıanv İngilizce eğitimi verilerek sınıflara dahil edilirler.
    • British Council tarafından akredite edilmiş 120 saatlik online IELTS eğitim Setine 3 aylık SINIRSIZ erişim
    • British Council Uzmanlarından eğitim videoları
    • 300 saati aşkın Test ve Alıştırmalar
    • 50 saat writing ve speaking Sınavı -Öğretmenlerimiz tarafından puanlamayapılma opsiyonları ile
    • Her konu için ekstra gramer ve kelime çalışmaları
    • Ayrıca toplam 20 saatlik 5-6 kişilik sınıflarda konusunda uzmaningilizce öğretmenleriyle online eğitim yapılacaktır.
    • Eğitim platformu olarak profesyonel Cisco WEBEX sistemi kullanılacak ve eğitimler yüksek HD kalitesinde çoklu video konferans şeklinde yapılacaktır.
    • Online derslerin sonrasında 2 saat 45 dakika (IELTS sınav süresi kadar) bire-bir özel sınıflarda ,ana dili ingilizce olan öğretmenlere deneme sınavı ve IELTS sınavına yönelik pratik çalışmaları yapılacaktır.
    NEDEN HEDEF İELTS
    Yukarda bahsedildiği gibi IELTS sınavı British Council tarafından yapılmaktadır. Hedef IELTS olarak kullanılan eğitim seti; British Council tarafından akredite edilmiş 120 saatlik online eğitim British Council Uzmanları tarafından verilmektedir.
    Hedef IELTS olarak hedefimiz ; online olarak en güncel konu anlatımları, alıştırma testleri, ve çalışma desteği ile IELTS sınavında istediğiniz puanı almanızı sağlamaktır.
    Eğitimimiz, konusunda uzman ingilizce öğretmenlerimizle 5-6 kişilik
    sınıflarda türkçe destekli olarak işlenecektir. Yepyeni ,farklı ve kaliteli eğitim yaklaşımımızla IELTS sınavından istediğiniz puanları kolaylıkla alabileceksiniz.
    Sizlere daha iyi bir eğitim ortamı sunabilmek için eğitim ve çözüm ortaklarımız özenle secildi
    ve en güncel eğitim setleri hazırlandı. Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz:
    http://www.hedefielts.com/

• Eskisehir'de IELTS veya COPE kursu ıcın benımle ıletısıme gecebılırsınız.
  • IELTS için bir kaç bilgi; IELTS
  • ya bu YDS den bıktım ha bende ielts araştırmasına girdim kardeşler
  • 2 sene sonra üniversiteye başlıcama ama ben üniversiteyi İngiltere'de okumak istiyorum.Bunun için ilk olarak IELTS sınavına girmem gerekiyor ama ingilizce seviyem intermediate ve ben bu sınava 2016 yılının Ağustos ayında girmeyi düşünüyorum.Nerdeyse bir yıl var.Sizce bu süre kendimi geliştirmem için yeterli olur mu? (Ayrıca foundation kursu için en az 5.5 almam gerekiyor.) Ve bu sene 11. Sınıfa başlıcam.Demek istediğim şu aynı zamanda hem ygs çalışıp hem de IELTS'e çalışabilir miyim? Her ne kadar İngiltere de okumayı düşünsem de ygs ve lys ye giricem.Bu konuda yardımcı olur musunuz?
    Ayrıca ikinci bir problemim de foundation kursunda ki bölüm.Ben mimarlık okumak istiyorum ama başvuruda "sanat portfolyosu"istenebilir yazıyor.Bu acaba master için mi üniversite için mi? Çünkü benim portfolyom yok.Bu konularda bilgisi ve fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cambridge ielts kitabı olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.