Şimdi Ara

IEM DEVİ WESTONE'DAN YENİ ÜRÜN Westone3....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir um1 ve um2 ile adından sözettiren westone sonunda triple driver Westone3 3 way kulaklığı piyasaya sürdü

zaten pek çok ortamda um2 ile lider olan weston'un bu yeni modelinin performansını hayal bile edemiyorum tek arzum forumdan birinin alıp deneyecek olması

http://www.earphonesolutions.com/we3newtrdrea.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcekmen -- 17 Ocak 2007; 13:49:57 >

• Resmini göremedim sitede. Ayrıca param olsa düşünmeden alırım. Alet deli manyak bi şeye benziyo özellik olarak
  • Fitayı da güzelmiş, ben daha pahalı olur sanmıştım. Um3 yolları gözüküyor bana
  • @yılmaz196 msj yazarken sana hitaben bu canavar sana yakışır vibez incelemen gibi bi inceleme de harika olur die yazacaktım ama sonra oturduğum yerden armut piş ağzıma düş şeklinde düşünülmesinden çekindiimden vazgeçtim

bakalım bi kullanılmaya başlansın yurtdışı sitelerde okumaya başlarız
  • oooooo Acaba kim deneme şansına kavuşacak
  • Vay be, Westone da Shure'un 3 driverlı E500'üne karşı sessiz kalmadı yani, her ne kadar birçok otorite hâlâ UM2'yi lider görüyor olsa da... Audiophile'lere hayırlı, uğurlu olsun
  • noldu bu çıktımı aacaba
  • Lo-Mid ve Hi'ye 3 ayrı sürücü var galiba...
  • evet çıktı.. ebay'de 399$ kargo dahil fiyatı var
  • Fiyatı çok iyi gerçekten..Ben daha pahalı oalcağını düşünüyordum.
  • UM2 kullanıyorum ama bir daha iem alacağımı sanmıyorum...Bildiğiniz genel iem problemleri...Bence o paraya değecek bir kulaklık olmayacaktır UM3...Kesinlikle en keyif aldığınız kulaklık en iyisi en pahalısı olmayabiliyor...İzolasyonu olmazsa olmaz olarak düşünmüyorsanız bence hiç bakmayın bile bu modellere..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.