Şimdi Ara

İETT Öğrenci Paso Vize İşlemi - 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
60.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maniac34

Merhaba,

Geçtiğimiz 2 yılda da İETT'den telefonuma gelen bir sms sonrasında (aynı zamanda e-mail de geliyordu)
    İETT dolum bayilerinden 5 TL karşılığında vize işlemini yapıyordum.

Ancak bu sene henüz bir sms veya mail tarafıma ulaşmadı.
    Bu sene vize işlemi yapılmıyor mu? Yine öğrenci belgesiyle İETT bürosuna mı başvurmamız gerekcek :( ???
    İETT' nin sitesinde konu ile ilgili bir açıklama da göremedim.

Sadece şu linkte http://skart.iett.gov.tr/Istanbulkart-Sure-Uzatimi.aspx kart süresi uzatma diye bir şey var.
    TC kimlik numaramı girdim ve sorgulaya tıkladığımda ekranda

" İstanbul kartınızın süre uzatma süresi başarıyla yapılmıştır. Kartınızı indirimli olarak kullanabilirsiniz" dedi.

Şimdi bu vize işlemi yapılmış mı oldu ?

İETT Öğrenci Paso Vize İşlemi - 2015

İETT Öğrenci Paso Vize İşlemi - 2015

bende internetten yapmaya çalışıyorum bu mesaj çıkıyor ama bugün para yükledim indirimli son kullanma tarihi 31.12.2014 yazıyor

makinelerden de denedim hiç bir şey yazmıyor vize yenileme ekranıda çıkmıyor

yeniden kart mı çıkarıcaz bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msfb -- 30 Kasım 2014; 18:23:25 >

• yok dostum kimsenin bir bilgisi, her yerden denedim ama vize işlemi yapılmıyor. okuldan bir öğrenci belgesi alıp yeni kart çıkartacağız gibi duruyor.

yalnız kafama takılan 2 hafta evvel kart basım bürosu vize işlemi daha yapılmıyor dediği halde bazı arkadaşlar sms in geldiğini vize işlemini otomatik dolum

makinalarından yaptıklarını söylüyorlar. elbette doğrudur ama bu işte bi karışıklık olduğu kesin..
  • Benim akbil 2018e kadar uzatıldı,adam yanlış falan mı bastı noldu ki?1 yıllık oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a4technic kullanıcısına yanıt
    Ben de dün yaptım. 2018'e kadar uzattı. Siteden şimdi kontrol ettiğimde ise yenileme yapmanız gerekiyor diyor. Site güncel değil bence.
  • Bugün otomatik dolum makinası ve iett memurlarının olduğu dolum noktasında yine denedim, ama nafile vize ıslemi yapılamıyor. Hatta memur bu zaten öğrenci ne vizesi dedi :) .

2018 e kadar uzattıran arkadaşlar mezuniyetlerinize ne kadar var acaba ? Herhalde mezuniyet tarihimize göre uzattılar, ilginç ?

• Yapmadım ama gerek yok diyor. Bozuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Yapmadım ama gerek yok diyor. Bozuk.

ilginç ya.. linkte nasıl kartın süresini nasıl uzatabilirim yazıyor. sonra da " zaten süre uzatılmış kartını indirimli kullanabilirsin" diyo..
    ama fişte indirim geçerlilik süresi "31 aralık 2014" yazıyor..
  • Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar? Her sene 5 tl karttan düşerdi uzardı bu sene hala ses seda yok. 31 Aralık yaklaşıyor.
  • Vize Tarihi 31 Aralık 2014 Diyordu En Fişde. Siteden "İstanbulkartınızın süre uzatma işlemi başarıyla yapılmıştır. Kartınızı indirimli olarak kullanabilirsiniz." uyarısı verdi bakalım yarın para attığım da fiş de ne yazacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar? Her sene 5 tl karttan düşerdi uzardı bu sene hala ses seda yok. 31 Aralık yaklaşıyor.

vize işlemini yapanlar var.. ama ben henüz yapamadım.
  • Bende girdimde vize işleminiz uzatılmıştır indirilimli kullanabilirsiniz diyor oldu mu şimdi Trabzonda okuyorum istanbula anca Ocakta gelebilicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Bende girdimde vize işleminiz uzatılmıştır indirilimli kullanabilirsiniz diyor oldu mu şimdi Trabzonda okuyorum istanbula anca Ocakta gelebilicem

bende de aynısı.. anladığım kadarıyla vize işlemi yapabilmek için önce sms / mail gelmesi lazım..
    gelmez ise bir öğrenci belgesi ile tekrar çıkarmak gerekecek galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Benim akbil 2018e kadar uzatıldı,adam yanlış falan mı bastı noldu ki?1 yıllık oluyordu.

Mezuniyet tarihi neydi acaba ?
  • samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

2017

İşte bizim üni biteli oluyor Bi şekilde öğrenci belgesi vermeden uzatma şansım olsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

İşte bizim üni biteli oluyor Bi şekilde öğrenci belgesi vermeden uzatma şansım olsa keşke.

nasıl yani?, anlamadım.
  • arkadaşlar ben iett öğrenci kart çıkartmak için ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac34

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

nasıl yani?, anlamadım.

İett geçen yıl öğrenci belgesi almadan herkese vize işlemi yaptı. 2013 yılında mezun olmama rağmen bugüne kadar öğrenci olarak kullanıyorum. Bu yıl da keşke aynısı olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 10 Aralık 2014; 19:09:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıkatili

arkadaşlar ben iett öğrenci kart çıkartmak için ne yapmalıyım

http://istanbulkart.iett.gov.tr/tr/istanbulkart/pages/ogrenci-karti/351

şu adres işine yarar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quppas

Kart süresi uzatma işlemi yapmanıza gerek yoktur. Kartınızı indirimli olarak kullanabilirsiniz.

Bendede böyle yazıyor

Ilk senense yapmana gerek yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.