Şimdi Ara

İETT Öğrenci Paso Vize İşlemi - 2015 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
60.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben internet üzerinden başvuru yapmaya çalışıyorum ancak site son sayfada kartla ödeme kısmında çöküyor. nasıl yapcam bilmiyorum.
  • Eylül ekim gibi aof kayıt yenileme yaptıracağım. Muhtemelen aralık sonuna kadar vize yaptırmam gerekecek. Peki 2015 aralık ayında yaptıracağım vizenin geçerlilik süresi ne zamana kadar olur bilen var mı?
  • ya ben evime postalansın dedim kargodan alırken öğrenci belgesini nasıl ibraz edicem?

quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

arkadaşlar selam,
    ben internet üzerinden başvuru yapmaya çalışıyorum ancak site son sayfada kartla ödeme kısmında çöküyor. nasıl yapcam bilmiyorum.

aynı sorun bendede var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 18 Ağustos 2015; 15:40:54 >
  • haydaa ödeme yapın diyordu başvuru takip kısmında şimdide onay bekleniyor. onaydan sonra kart basılcak diyor. yahu ödeme yapmadım? çok zorladım siteyi diye beleşe mi vercekler ne?

Edit: şimdide böyle bir başvuru yok diyor. on numara site yapmışsınız. tr.gg siteler bile daha hızlı ve işlevli heralde. bravo iett :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 18 Ağustos 2015; 15:59:06 >
  • Merhaba arladaslar ben vize islemi yapcam aof okuyom bu donem dersim 2.donem var ogrenci belgesinde ogrencilik hakkina hayir yaziyo ama ilgili makama altinda okulumuzun ogrencisidir yaziyo sorun olur mu sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Okula kayıt yaptırmamışsın yani donmuş. Kabul etmezler büyük ihtimal. Ben de pasaport çıkartacaktım kabul etmemişlerdi.
  • Okul kendi bildiriyormu her sene bilmiyorumda. -Üni öğrencisiyim.

Para yatırmak için kartı taktığımda (1 ocak günü) önümüzde ki seneye kadar uzatmak istiyorsanız 5Tl karşılığında kabul et'e basın diyor. Ve uzatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 28 Ocak 2016; 12:11:18 >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Kayit yapilmiyoki dersim yoktu 1.donem neyse bi sekilde idare etcez marta kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci Mavi Kart almak normal öğrenci kartı almaktan daha mı avantajlı oluyor ? Gün içinde aktarmaları da sayarsak? Aylık olarak günde ortalama 2 taşıt kullanılsa ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Öğrenci Mavi Kart almak normal öğrenci kartı almaktan daha mı avantajlı oluyor ? Gün içinde aktarmaları da sayarsak? Aylık olarak günde ortalama 2 taşıt kullanılsa ?

ücret tarifesine aşağıdaki linkten bakabilirsin...
    www.iett.istanbul
    İETT Toplu Ulaşım Ücret Tarifesi
    http://www.iett.istanbul/tr/main/pages/iett-toplu-ulasim-ucret-tarifesi/42

Günde 2 taşıt kullanıyorum demişsin.. Burada hangi taşıtları, hafta kaç gün kullandığın önemli.
    Özellikle aktarmalara dikkat et iki saat içinde 5 aktarma yapabilirsin. Ücret tarifesinde bu belirtilmekte..

Ancak metrobüs kullanıyorsan metrobüs aktarma almaz aktarma verir buna dikkat et..
    Örneğin;
    Sabah metrobüs + otobüs yaptın ; 1,20 + 0,5 = 1,70 TL iken
    Akşam otobüs + metrobüs ile döndün ; 1,15 + 1,20 = 2,35 TL eder.

Günlük harcamanı kullandığın gün sayın ile çarp 80TL' den az gelir ise eğer abonman doldurmaya bilirsin
    (Öğrenciler ayrıca bir mavi kart almıyorlar - öğrenci pasosuna aylık yada kontör yükleyebiliyorlar)
    Ancak hesapladığında 70 TL civarlarında çıksa dahi al bence emin ol arkadaşlarınla falan gezersin sağa sola gidersin muhakkak bi 10 Tl ekstra harcaman çıkar :)
    Aylık alırsan kafan rahat olur, yok metrobüste iadeydi, aktarmaydı falan düşünmezsin..

• Arkadaşlar merhaba,
    Açık Öğretim Üniye 2009 yılında kayıt olmuştum sonra dondurdum sınavlara girmedim vs. şuan kayıt yenilesem kaldığım yerden devam etsem iett den öğrenci olarak yararlanabilirmiyim.
    geçen senelerde 7 yılın üstü aöf ler yararlanamaz diye bir yazı okuduğumu hatırlıyorum fakat şuan öyle bir bilgi bulamadım .
    Bilgisi olan arkadaşlara duyrulur.
  • bugün metrobüse 3.55 basinca basima bi agri girdi hemen vize islemi yaptirmak geldi aklima gittim dolum bayisi olmuyor dedi merkeze git dedi

subat 2016 da mezunum acaba belge isterler mi belgesiz yapilmaz mi bu is bu fiyatlarla sokaga cikilmaz yahu
  • öğrenci abilere 28 yas sınırlaması getiriliyor bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.