Şimdi Ara

İETT Öğrenci Paso Vize İşlemi - 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
60.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maniac34

Merhaba,

Geçtiğimiz 2 yılda da İETT'den telefonuma gelen bir sms sonrasında (aynı zamanda e-mail de geliyordu)
    İETT dolum bayilerinden 5 TL karşılığında vize işlemini yapıyordum.

Ancak bu sene henüz bir sms veya mail tarafıma ulaşmadı.
    Bu sene vize işlemi yapılmıyor mu? Yine öğrenci belgesiyle İETT bürosuna mı başvurmamız gerekcek :( ???
    İETT' nin sitesinde konu ile ilgili bir açıklama da göremedim.

Sadece şu linkte http://skart.iett.gov.tr/Istanbulkart-Sure-Uzatimi.aspx kart süresi uzatma diye bir şey var.
    TC kimlik numaramı girdim ve sorgulaya tıkladığımda ekranda

" İstanbul kartınızın süre uzatma süresi başarıyla yapılmıştır. Kartınızı indirimli olarak kullanabilirsiniz" dedi.

Şimdi bu vize işlemi yapılmış mı oldu ?

İETT Öğrenci Paso Vize İşlemi - 2015

İETT Öğrenci Paso Vize İşlemi - 2015

Aynı durumdayız. Alo 153, bayi vs kimse anlamadı. Evdeki diğer kartlar uzadı makinelerde. Var mı bir değişiklik sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 16 Aralık 2014; 0:42:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Aynı durumdayız. Alo 153, bayi vs kimse anlamadı. Evdeki diğer kartlar uzadı makinelerde. Var mı bir değişiklik sizde?

maalesef bir değişiklik yok, pazartesi dolum yaparken yine denedim, ama nafile :(
  • Ben web sitesinde 3 kere yaptım hep aynı mesajı aldım. (not: sarı makinalarda mesaj falan çıkmadı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

Ben web sitesinde 3 kere yaptım hep aynı mesajı aldım. (not: sarı makinalarda mesaj falan çıkmadı)

dün akşam denedim yine, vize işlemi yapılamıyor.

bu gidişle yeni kart başvurusu dışında şansımız kalmadı sanırım..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 28 Aralık 2014; 18:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

...

bir kaç hafta öncesine kadar bende de de aynı uyarı çıkıyordu 5 tl ye gidip vize işlemini yapın diyordu.

bayilerde, dolum makinlarında kaç sefer denedim ama vize işlemini yapamadım.

şimdi ise iett nin linkine tıkladığımda "vize işleminizi yapıldı, kartınızı indirimli olarak kullanabilirsiniz" diyor.

Çıldırmamak içten değil..

NOT: Phantom II dostum sana az önce bir PM attım dikkate alırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac34 -- 28 Aralık 2014; 15:24:53 >

• Ben de netten yaptım, uzatıldı dedi, 153 aradım bi haberler, başvuru merkezinden öğrenci belgeniz ile yapmanız gerekiyor diyor, 1. sınıfım acaba o yüzden mi bilemiyorum, geçen seneki akbil kullanılabilir sonuçta, cidden net olarak kimse bir şey bilmiyor bu konuda
  • Bugün aylık yaptım, kart patlarsa bittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin ne bu stresi ya? ben ilgilenmedim bile. Bir gün sivil bassanız ne fark eder, herkes mi aylık kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertforyou

Ben de netten yaptım, uzatıldı dedi, 153 aradım bi haberler, başvuru merkezinden öğrenci belgeniz ile yapmanız gerekiyor diyor, 1. sınıfım acaba o yüzden mi bilemiyorum, geçen seneki akbil kullanılabilir sonuçta, cidden net olarak kimse bir şey bilmiyor bu konuda

Universiteye yeni baslamissan , akbilinde hala okudugun lisenin adi yaziyordur. Yeni kart cikartman lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Herkesin ne bu stresi ya? ben ilgilenmedim bile. Bir gün sivil bassanız ne fark eder, herkes mi aylık kullanıyor

Şahsen ben gunde 8-10 bilet harcıyorum. Aylık kullanıyorum, ama bir çok ay ucu ucuna yetiyor.
    Aylık öğrenci 77 tl iken tam 170 tl. tek biletteki, yada tek metrobüs biletindeki farkı hiç soylemiyelim.

Tamam aktarma fln varda ama inan istanbul da ulaşım çok pahalı. Hele verilen hizmet düşünüldüğünde içinden çıkılmaz bir hal alıyor bu durum.

• yapmazsak ne oluyor ya da daha sonra vizeletme yapsak olurmu?
  • quote:

quote:

Herkesin ne bu stresi ya? ben ilgilenmedim bile. Bir gün sivil bassanız ne fark eder, herkes mi aylık kullanıyor

Şahsen ben gunde 8-10 bilet harcıyorum. Aylık kullanıyorum, ama bir çok ay ucu ucuna yetiyor.
    Aylık öğrenci 77 tl iken tam 170 tl. tek biletteki, yada tek metrobüs biletindeki farkı hiç soylemiyelim.

Tamam aktarma fln varda ama inan istanbul da ulaşım çok pahalı. Hele verilen hizmet düşünüldüğünde içinden çıkılmaz bir hal alıyor bu durum.

Hocam eyvallah hepimiz öğrenciyiz ama sabah gidişte basarsın sivil gerekirse parayla. Kaç lira tutar, dönüşünde yaparsın ne istersen. Bu muhabbetlere girmeye gerek yok diye düşünüyorum, istersen tüm gün sivil bas ertesi gün hallet.

• quote:

Hocam eyvallah hepimiz öğrenciyiz ama sabah gidişte basarsın sivil gerekirse parayla. Kaç lira tutar, dönüşünde yaparsın ne istersen. Bu muhabbetlere girmeye gerek yok diye düşünüyorum, istersen tüm gün sivil bas ertesi gün hallet.

hocam doğru diyorsun.
    Ama benim derdim, zaten fahiş fiyatlı olan şu sisteme 1 kuruş bile fazla para kaptırmamak.
  • quote:

quote:

hocam doğru diyorsun.
    Ama benim derdim, zaten fahiş fiyatlı olan şu sisteme 1 kuruş bile fazla para kaptırmamak.

O zaman saygım sonsuz umarım halletmişsindir, halledersin

• Dolum makinesi yapmadı. Sabah 2.45 bastık.
  • Dunden beri ben de tam basiyorum.yok mu bu durumun cozumunu ogrenen arkadaslar.
    Siteden indirimli kullanabilirsiniz diyor tc yi girdikten sonra ama hala tam ucret aliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: torsito

Dunden beri ben de tam basiyorum.yok mu bu durumun cozumunu ogrenen arkadaslar.
    Siteden indirimli kullanabilirsiniz diyor tc yi girdikten sonra ama hala tam ucret aliyor

Kart basım bürosuna gitmek gerekli yanında öğrenci belgesi ve kimliğin olsun.
    randevu ile gitmekte fayda olabilir, bi çok kişi benzer problemi yaşadığından önümüzdeki hafta bi yoğunluk olabilir.

online başvuru ile kartı adrese de gönderiyorlardı bi detaylara bakmak lazım.

http://istanbulkart.iett.gov.tr/tr/istanbulkart/pages/ogrenci-karti/351/12

• maniac34 M kullanıcısına yanıt
    Adrese teslim edilebileceği yazıyor ama başvuru yaparken böyle bir seçenek göremedim. Adrese göndermenin nasıl seçildiğini biliyor musunuz ?
  • İki gündür metrobüse 3 küsür basıyorum. içim acıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.