Şimdi Ara

iett otobusleri bisiklet tasiyabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.haberler.com/iett-otobusleri-bisiklet-tasiyabilecek-5252182-haberi/

Evet konu başlığında anlaşılacağı gibi yakın zamanda hayata geçecek bir proje,umarım işe
    Yarar

Ve meter90 hocamın konu ile ilgili haber kaynağını kendisine teşekkür ederek ve devamının gelmesini temenni ederek paylaşıyorum

https://m.facebook.com/events/1393189590921321/?ref_newsfeed_story_type=upcoming_events&suggestsessionid=4716a4dc4308d79cc87d0a7e70ab7d82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bll1975 -- 15 Kasım 2013; 14:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bll1975 kullanıcısına yanıt
    ekim başında başlayacaktı bu yani lafta 1 ekim 2013'te hatta eylül ayında bir garajda bu ekipmanla çekilmiş fotograflar vardı bisiklet taşıyıcılı otobüsler vs.

1 kasım oldu,

istanbulun pek çok hattında yolculuk ediyorum daha bir tane görmedim bu ekipmana sahip otobüs tahminim zaten bisiklet yolu olan merkez istanbul diyebileceğimiz bölgelerde 3-5 tane (rakam laf olsun diye yazıyorum çünkü) göstermelik gibi yapılacaktır

bisikleti benim gibi aktif taşıt ve hobi olarak kullanan kaç kişinin işine yarar umarım baharda görürüz.

bisikletliler derneği facebook sayfasındaki ağustos sonu veya eylül başı paylaşılanları bulamadım şu an veya silinmiş,
    ama sabah gazetesinin bu konuyu yazdığı yeni bir tarihli paylaşım mevcut

+ benimde duvarımda paylaşılan şu an bisikletliler derneği fb. com sayfasında bulunmayan paylaşımda bu 23 agustos 2013 tarihli oradada ekim başı olduğu söylenmiş

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151889271349451&set=a.10150493349624451.388906.517234450&type=1&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 2 Kasım 2013; 19:13:17 >

• Dediğim gibi umarım hayata geçirirler. Benimde pek umudum yok açıkçası.

• Bende bugün gördüm, 15 gün içinde seferler başlayacak diyor.http://www.risaleajans.com/gundem/bisikletli-otobusler-geliyor Benim kaynak sağlam
  • Bisikleti ordan çalmazlarsa iyidir
  • Çalarlar bisikleti

• metroya binilıyor mu bısikletle

• emircanizmir E kullanıcısına yanıt
    İstanbulda biraz O an orda bulunan görevlilerin insaflarına kalmış,(tabiki yoğunluk ve mesai saatleri harici)metrobüslerde gece 24 ile sabah 05 arası serbest(artık o saatlerde kim bisikletle dışarda olur bilinmez)malum diğer saatlerde zaten bisiklet değil vatandaş olarak binmek bile zaten ara duraklarda özellikle yetenek istiyor:))şehir içi taşımacılıktada aynen metroda olduğu gibi iş saatleri dışında ve yoğunluğun az olduğu hatlarda biraz şöförün tavrına bağlı

• izmir dE .serbest mi .

• unutmadan ekleyeyim geceleri metrobüs bisiklet alır 4-5 kere girdim böyle.
  • Büyük ihtimalle bir iki tane 'Alın yaptık' diyecekleri bir şey olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuruyen merdivenlerdEN ZOR olur ındırmesi

• emircanizmir E kullanıcısına yanıt
    Onlar otobüse alsında iş yürüyen merdivenlerden indirmeye kalsın.o seve seve tarafımızca yapılır::))

• Daha ben görmedim görsem kulanacam ki talep oldunu görüp coğaltısınlar
    Not : Gören olursa bisiklet varsa yanında hemen binsın
  • Bence yapacaklar vede çok güzel olacak
  • bll1975 kullanıcısına yanıt
    hocam ilk mesaja arada sırada gir değiştir vs. güncel tut bu arada güzel haber geldi sonunda,

23 kasım cumartesi 13:30 kartal istanbulda
    iett bisiklet taşıyıcılı otobüslerin hizmete alınma töreni

https://www.facebook.com/events/1393189590921321/?ref_newsfeed_story_type=upcoming_events&suggestsessionid=4716a4dc4308d79cc87d0a7e70ab7d82

• çok güzel bir uygulama. inşallah devamı gelir böylece bisiklet kullanımı artar.
  • 20 senedir ömrünü iett otobüslerinde feda etmiş birisi olarak aha şuraya yazıyorum; adam otobüsten inecek bizim kaptan bisiklet misiklet dinlemeden basıp gidecek sonra iett garları unutulmuş bisikletlere dolup taşacak...sonra o bisikletleri haraç mezat ölü fiyatına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 sene evvel ne araçta kamera ne yollarda eds,mobese bilmezdik.o günkü şartlarda bize teknoloji bu şekilde olacağını deseler gülerdik herhalde. Yada uzay yolu filmi etkisi Altında fazla kalmış derdik eminim. Şimdi araç filo numarasından ve kamerasına bakıldığında bu tür şeyler eminim ortaya çıkacağı bilindiğinden imkansız gibi birşey mantıken . Sonuçta bisiklet bu,cüzdan veya cep tel gibi muhteviyatı ufak unutulacak yada unutturulacak birşey değil:)) gerçi bura Türkiye olmaz dememek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.