Şimdi Ara

İFile ve Fotoğraflar Donma Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce iphone 5s 7.1.1 cihazıma PanGu Jailbreak yaptım ve buradaki Ana Konulara bakarak uygun tweakler yükledim.Fakat bazı sorunlarla karşılaştım.

1-İnternetten resim veya video indirdiğimde o dosyalar fotoğraflar ve videolar kısmına gelmiyor.İfile ile videoyu açtığımda cihaz donuyor yada fotoğraflara girdiğimde bunun çözümü nedir ?

2-İndirdiğim resim veya videoların yerini nasıl değiştirebilirim yani resimleri fotoğraflar,videoları ise videolar kısmına nasıl aktarabilirim ?

Yardımcı olursanız sevinirim.İyi Forumlar.

• Up! Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i file i yeniden kurmanı tavsiye ederim

reponu değiştirerek kursan iyi olur

ben kaloranın reposundan kurdum sorun yok

Safaride bir görüntü üzerine gelip görüntüyü kaydet dediğinde bunu film rulosu (camera rool) (şimdi fotoğraflar diye geçiyor) kaydedecek

bu standart bir işlem sıkıntı olmaması gerek

bu arada senin telefonla çektiğin bir videoyu ya da whatsapp dan gelen bir videoyu veya youtubedan vs. itube videodownloader vs. programlarla indirdiğin bir videoyu anca fotoğraflara kaydedersin

film rulosu içerisinde albümler içerisinde videolar farklı klasörde olacaktır. istersen klasörler arası taşıma yaparsın.

Ayrıca videolara kayıt yapamazsın

onun için itunesdan film video indirmelisin veya itools gibi programlarla bilgisayar üzerinden videolar kısmına video ekleyebilirsin

zaten bunları biliyorum i file ile yapmak istiyorum dersen tekrar kur i file i

• quote:

Orijinalden alıntı: Ehlisafa

i file i yeniden kurmanı tavsiye ederim

reponu değiştirerek kursan iyi olur

ben kaloranın reposundan kurdum sorun yok

Safaride bir görüntü üzerine gelip görüntüyü kaydet dediğinde bunu film rulosu (camera rool) (şimdi fotoğraflar diye geçiyor) kaydedecek

bu standart bir işlem sıkıntı olmaması gerek

bu arada senin telefonla çektiğin bir videoyu ya da whatsapp dan gelen bir videoyu veya youtubedan vs. itube videodownloader vs. programlarla indirdiğin bir videoyu anca fotoğraflara kaydedersin

film rulosu içerisinde albümler içerisinde videolar farklı klasörde olacaktır. istersen klasörler arası taşıma yaparsın.

Ayrıca videolara kayıt yapamazsın

onun için itunesdan film video indirmelisin veya itools gibi programlarla bilgisayar üzerinden videolar kısmına video ekleyebilirsin

zaten bunları biliyorum i file ile yapmak istiyorum dersen tekrar kur i file i

Teşekkürler hocam video çektim sorunumu göstermek için.En kısa zamanda yükleyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ehlisafa kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayardan eşzamanlamadan telefondan albüm düzenlemek için tweak var mı? Film rulosundakileri başka albüme koysam ama film rulosundan silince albümden silinmese, var mı böyle bir şey? Teşekkürler şimdiden.

• theobserver kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadaryıla böyle bir tweak yok

tam anlamadım ama albüm için + ya tıklayarak yeni albüm oluşturup fotoğrafları kopyalıyoruz.

başka tarzda bi tweak bilmiyorum varsa arkadaşlar uyarır

Ayrıca film rulosu iosda ana klasör

yani fotoğraflar aslında orada

sizin albümde ise sadece kısayol gibi bir şey var

ayrıca oraya kopyalanmıyor yani

isterseniz albümdeki bir fotoğraf üzerinde oynama yapın film rulosundaki fotoğrafında editlendiğini göreceksiniz

bu sebeple film rulosundaki fotoğrafı silerseniz albümde fotoğraf göremezsiniz.
  • Ehlisafa kullanıcısına yanıt
    İşte öyle yapınca da film rulosundaki ıvır zıvır birkaç fotoğrafı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi oluyor. O yüzden film rulosundan sileyim ama oluşturduğum albümden silinmesin istiyordum ama yoksa bilgisayardan eşzamanlamaya devam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.