Şimdi Ara

İfixit batarya gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 14 Nisan ve 16 Nisan da ifixit sitesinden aldigim iki adet 4s bataryalar halen elime ulasmadi, bende mail attin bana 2 Haziran'a kadar beklememi soylediler, yine gelmeyince bugün tekrar mail attim ve gelen mail de sunlar yaziyordu:

Hi!

It appears the postal carrier must have lost the package during transit. Sorry about that! I'm here to help.

I can have a replacement sent to you, but we will ship it with the same method as before unless you would like to pay to upgrade to FedEx International Priority for an additional $27.11 USD. The advantage is the faster delivery time and that the package is trackable. For your convenience, I can send a PayPal payment request to this email address or one specified by you.

Do you want us to send the replacement using the same method or upgrade?

In either case, please type your shipping address again so I can make sure the replacement package will be sent to the correct destination.

Thanks!

Kayboldu diyor ve tekrar para istiyor gondermek icin, ne yapmam gerekiyor bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle Bisey demiyor. Diyor ki arkadaş biz sana yeniden yollarız sen Can'ını Sıkma emme istersen 27 dolar daha odeki takip kodlu fedexten yolleyiverelim. Yok vermem dersen ahanda gene o pis PTT ile yollarig bi iki ayda ya gelir ya gelmez. Ne durupdurun gari cevabını bekleyok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagribay

Öyle Bisey demiyor. Diyor ki arkadaş biz sana yeniden yollarız sen Can'ını Sıkma emme istersen 27 dolar daha odeki takip kodlu fedexten yolleyiverelim. Yok vermem dersen ahanda gene o pis PTT ile yollarig bi iki ayda ya gelir ya gelmez. Ne durupdurun gari cevabını bekleyok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagribay

Öyle Bisey demiyor. Diyor ki arkadaş biz sana yeniden yollarız sen Can'ını Sıkma emme istersen 27 dolar daha odeki takip kodlu fedexten yolleyiverelim. Yok vermem dersen ahanda gene o pis PTT ile yollarig bi iki ayda ya gelir ya gelmez. Ne durupdurun gari cevabını bekleyok.

Tercümen süper katmış olduğun yorum şekline bayıldım helal vallahi ya
    bende amazondan takip kodlu şekilde bir kargo istedim o ulaştı birde takip kodsuz birşey aldıydım aynı gün takipli olan 1 hafta içinde geldi ama takipsiz olan 1 ay dolucak nerdeyse halen ortalarda yok bakalım sabredip bekliycez artık

• Bence bir mail atip fedex degil de trackable standart shipping iste. Kabul ederlerse 1-2$ daha fazla verirsin 27$ kargo icin cok

• hocam takip edilebilir bütün paketler. erken gelsin istiyorsan 27 dolar bayılacaksın. yoksa bekle ki gelsin

• Valla bende sipariş verdim en ucuz kargo olanından. İnşallah gelir ne diyelim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paypal ı aradım iptal ettiler, ne uğraşıcam, telefonu satarım daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.