Şimdi Ara

(İFŞA) DOLANDIRICI VE BALON İLAN - ARAZİNİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU ARACI 3 AY ÖNCE DENEMİŞ KULLANMIŞTIM. Sahibi evime 1km ötede oturuyor ve aracı 75.000 TL'YE veriyordu. Anlattığına göre araçla sürekli arazi yapıyormuş. Hatta neden üstüne ve arka tarafa led taktığını sorduğumda "araziye çıktığında anlarsın" demişti ve bir defa arka led olmadığında yaşadığı kazayı anlatmıştı. Araçta zaten arazi tipi yükseltme ve spacer da vardı. Çizikleri vardı arabanın birçok yerinde. Arazide bazen yetersiz kaldığı için 3.000cc 4x4 hilux almayı düşündüğünü söylemişti.

Öndeki korumanın yamukluğu aynı duruyor ama onun da üzerinde araziden kalma fazlaca çizik vardı. Onu da siyaha boyatmış. Plakası değişmiş plakadan hasar çıkmaz ona da dikkat.

Aşağıya da arabayla olan fotoğrafımı ekliyorum hatta.

Araç ilanı:
    sahibinden.com
    Ssangyong / Korando Sports / 2.0 e-XDI Limited / HATASIZ EXTRALI sahibinden.comda - 780579494
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-hatasiz-extrali-780579494/detay

(İFŞA) DOLANDIRICI VE BALON İLAN - ARAZİNİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ARAÇ(İFŞA) DOLANDIRICI VE BALON İLAN - ARAZİNİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ARAÇ

bu da arabanın ilk sahibiyle şimdi olan konuşmam.

(İFŞA) DOLANDIRICI VE BALON İLAN - ARAZİNİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ARAÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 24 Ocak 2020; 16:54:4 >

• dostum konu dışı ama sana araba çarpmıştı sanırım. ne oldu dava sonuç nedir? geçmiş olsun tekrardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

dostum konu dışı ama sana araba çarpmıştı sanırım. ne oldu dava sonuç nedir? geçmiş olsun tekrardan...
    Çok sağ ol. Adli tıpa gitti dosya. Adli tıp raporunda polis tutanağının asılsız olduğunu, olay yerinde kavşak olduğu çizilmediğini, ama kavşak olduğunu bu yüzden sürücünün asli kusurlu olduğu kanaatine varıldı.

Tabi ki iftira takımı itiraz etti duruma. Polis ve bilirkişi Yaya'yı kusurlu buldu polis raporu esas alınsın orada %100 kusurludur dediler. Tabi ki kabul edilebilir bir şey olmadı ve edilmedi. İstanbul teknik üniversitesinden tekrar rapor alınsın dediler. İftiralar bambaşka boyuta ulaştı zaten. Galiba yeni konu açacağım bununla ilgili.
  • Hocam cahilliğime verin ama anlamadım ben dolandırıcılık kısmını. Ben hasar kaydı sorgulamayı şası no üzerinden yapılmasını daha güvenilir buluyorum. O zaman palaka değişse bile bu şekilde öğrenebiliriz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoly

Hocam cahilliğime verin ama anlamadım ben dolandırıcılık kısmını. Ben hasar kaydı sorgulamayı şası no üzerinden yapılmasını daha güvenilir buluyorum. O zaman palaka değişse bile bu şekilde öğrenebiliriz değil mi ?
    Araziden inmemiş arabayı arazi görmemiş günlük kullanılmış yazarak fiyatını üst sınırdan yazmak bence dolandırıcılıktır. Olay plaka değil yani.
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Konu dışı olacak ama dosyada İTÜ den de farklı kusur oranı gelirse senin dava işi daha da uzar yeni rapor alınır. Adlı Tıp genişletilmiş trafik ihtisas dairesine gider. Bilinen en son merci o.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.gulteki

Konu dışı olacak ama dosyada İTÜ den de farklı kusur oranı gelirse senin dava işi daha da uzar yeni rapor alınır. Adlı Tıp genişletilmiş trafik ihtisas dairesine gider. Bilinen en son merci o.
    Hakim de illa istanbul teknik üni mi adli tıp genel kurulu olmaz mı dedi. tercihimiz orası dedi iftiracı avukat ısrarla. uzatmak istiyorlar süreci. hakim galiba adli tıpta o dediğin yere göndericek sanırım. keşif yapılırsa %100 haklı olduğum ortaya çıkar.

bu arada hakim bitiricekti mahkemeyi. benim sağlık durumumla ilgili kati raporum alınmamıstı adli tıptan o yüzden bitiremedi. seni oraya göndermemiz lazım yoksa bugün bitirirdim dedi. nisan 28'e erteledi. inşallah bitecektir orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu araçlar arazi kullanımı odaklı üretilmiş araçlar. İfşalık bir konu yok.

Adam sıfırdan beri arazi görmemiş dememiş. kendisi için yazmış.

bu arada bu tip araç bakan insanlar arazi görmüş mi görmemiş mi anlıyor. Sırf gösteriş için üzerindeki aksesur yapan nadirdir. Yapanda e aracımda var diye girer.

Arazi nedir oda ayrı konu.

düşüncese pist için araç alıyorsun. Satarken pist görmemiş diyorsun.

neden aldın o zaman diye derler adama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.