Bildirim
iGARANTİ'DEN NORMAL HESABA GEÇİŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
igaranti vadesiz hesabın, normal garanti hesabından tek farkı var, hesap işletim ücreti alınmıyor.
garanti.com.tr internet şubesine girip, igaranti hesabınızı kullanabilirsiniz. -
igaranti hesabı varken normal hesaba geçip te hesap işletim ücreti vb. ile uğraşmaya gerek yok. -
Ben cep telefonu haricinde normal internet şubesinden kullanılamıyor sanıyordum çünkü kendi sitesinde giriş seçeneği yoktu. Iyi o zaman ya. Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de iPhone ve Android dışındaki cihazlarda bildiğimiz Cep Şubesi uygulaması kullanılabiliyor mu iGaranti hesabıyla?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cartographer
Bir de iPhone ve Android dışındaki cihazlarda bildiğimiz Cep Şubesi uygulaması kullanılabiliyor mu iGaranti hesabıyla?
internete bağlanabilen her cihazda her türlü kullanabilirsiniz hocam. normal hesaptan farkı yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: cartographer
internete bağlanabilen her cihazda her türlü kullanabilirsiniz hocam. normal hesaptan farkı yok.
Tamamdır, tekrardan sağolasın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X