Şimdi Ara

İGO GPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın İgo geçen sefer yaptığı gibi bir kampanya yapar mı arkadaşlar?

• Geçen seferki uygulama yeni olduğu için olan birşeydi, o yüzden hiç zannetmiyorum.
  • Gecen seferkini kacirip simdi parayla almak koyuyor insana simdide boyle bir kampanya yapsalar cok guzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucklord

Gecen seferkini kacirip simdi parayla almak koyuyor insana simdide boyle bir kampanya yapsalar cok guzel olacak

bayram için yine kampanya yaptı ama bildiğim kadarıyla iGO - Europe 'u 99'dan 49'a düşürdü.. 3-4 günlük bir süre için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

Gecen seferkini kacirip simdi parayla almak koyuyor insana simdide boyle bir kampanya yapsalar cok guzel olacak

bayram için yine kampanya yaptı ama bildiğim kadarıyla iGO - Europe 'u 99'dan 49'a düşürdü.. 3-4 günlük bir süre için..

ben de konuyu görünce keşke bu sefer europe sürümüne kampanya yapsalar diycektim. tamam iyi güzel yapmışlar da 49 da az değil yahu

igo Türkiye sürümünü bedava yaptılarsa zamanında bari şimdi de Europe sürümünü şöyle 5-10 dolar fln yapsalar acımam alırım

• bu arada bence igo bir daha bedava fln yapmaz bizim ülkemiz insanına. geçen sefer bedava yapmışlardı hem de hem ramazan bayramı hem zafer bayramı gibi anlamlı bir günde. ama maalesef bu büyük jestte bazı insanlar sırf ana menüde sağ alt tarafta ufacık bir cami kısayolu var diye inanılmaz derecede rahatsız olmuşlardı ve bunu da apple store üzerinden programın yorum kısmına oldukca saşma şekillerle dile getirmişlerdi. bence bizim aramızda böyle garip arkadaşlar oldukta nsonra bedava jestini fln hak etmiyoruz biz. yani övülmesi gereken bir davranışı garip bir ayrıntı yüzünden kaba şekillerle eleştiren insanları anlayamıyorum. neyse lafı uzatmaya gerek yok ama ben bir daha Türkiye sürümünü bedava yapacaklarını düşünmüyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

99 dan baya inmisler avrupa haritasini alicaklar icin iyi kampanya turkiye haritasinda da en azindan indirim yapasalardi iyiydi ama cogu kisinin gorusu boyle bir indirim olmayacagi yonunde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

bu arada bence igo bir daha bedava fln yapmaz bizim ülkemiz insanına. geçen sefer bedava yapmışlardı hem de hem ramazan bayramı hem zafer bayramı gibi anlamlı bir günde. ama maalesef bu büyük jestte bazı insanlar sırf ana menüde sağ alt tarafta ufacık bir cami kısayolu var diye inanılmaz derecede rahatsız olmuşlardı ve bunu da apple store üzerinden programın yorum kısmına oldukca saşma şekillerle dile getirmişlerdi. bence bizim aramızda böyle garip arkadaşlar oldukta nsonra bedava jestini fln hak etmiyoruz biz. yani övülmesi gereken bir davranışı garip bir ayrıntı yüzünden kaba şekillerle eleştiren insanları anlayamıyorum. neyse lafı uzatmaya gerek yok ama ben bir daha Türkiye sürümünü bedava yapacaklarını düşünmüyorum doğrusu.

pardon ama siz başka program mı kullanıyorsunuz? ana menüde sağ altta ufacık bir cami kısayolu dediğiniz şey, bazen ekranın her tarafını kaplayan cami ikonları benim ipadimde. ekran fotoğrafı koymaya da gerek yok. programın iTunes görüntüleri yeterli. iPhone ve iPad versiyonlarının her ikisinde de 10 ar tane cami var ekranda: buyrun burdan bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

bu arada bence igo bir daha bedava fln yapmaz bizim ülkemiz insanına. geçen sefer bedava yapmışlardı hem de hem ramazan bayramı hem zafer bayramı gibi anlamlı bir günde. ama maalesef bu büyük jestte bazı insanlar sırf ana menüde sağ alt tarafta ufacık bir cami kısayolu var diye inanılmaz derecede rahatsız olmuşlardı ve bunu da apple store üzerinden programın yorum kısmına oldukca saşma şekillerle dile getirmişlerdi. bence bizim aramızda böyle garip arkadaşlar oldukta nsonra bedava jestini fln hak etmiyoruz biz. yani övülmesi gereken bir davranışı garip bir ayrıntı yüzünden kaba şekillerle eleştiren insanları anlayamıyorum. neyse lafı uzatmaya gerek yok ama ben bir daha Türkiye sürümünü bedava yapacaklarını düşünmüyorum doğrusu.

pardon ama siz başka program mı kullanıyorsunuz? ana menüde sağ altta ufacık bir cami kısayolu dediğiniz şey, bazen ekranın her tarafını kaplayan cami ikonları benim ipadimde. ekran fotoğrafı koymaya da gerek yok. programın iTunes görüntüleri yeterli. iPhone ve iPad versiyonlarının her ikisinde de 10 ar tane cami var ekranda: buyrun burdan bakın.

hocam kusura bakmayın da programı tam olarak kullanmayı bilmeyip de bu şekilde laf yetiştirmeniz de hoş değil. haritada hangi ikonların varsayılan olarak görünüp görünmeyeceğini ayarlayabiliyorsunuz.
    Diğer->Ayarlar->Harita Ayarları->Yer İşaretleri
    buradan istediğiniz işaret türlerini kaldırıp ekleyebilirsiniz. Camiyi kaldırmak için Kamu ALanlarından İbadet Yerini kaldıracaksınız hepsi bu.

Üstelik bunu forumdan ya da google'dan basit bir arama yapsaydınız da bulabilirdiniz. ama anlamadan etmeden eleştirmek daha kolay tabi

• Uslup için
    Bilgi için teşekkürler
  • quote:

Uslup için
    Bilgi için teşekkürler

hocam kusura bakmayın diye başlamıştım cümleye
    kişisel bir şey değil bir ara forumda çok tartışılmıştı yani bazı boyutlarıyla epeyce can sıkıcı bir hal bile almıştı. o günler mi geldi aklıma bilmiyorum ama neyse işte bilgi kısmıyla işinizi görün siz en iyisi

• quote:

quote:

Uslup için
    Bilgi için teşekkürler

hocam kusura bakmayın diye başlamıştım cümleye
    kişisel bir şey değil bir ara forumda çok tartışılmıştı yani bazı boyutlarıyla epeyce can sıkıcı bir hal bile almıştı. o günler mi geldi aklıma bilmiyorum ama neyse işte bilgi kısmıyla işinizi görün siz en iyisi

Alıntıları Göster
    Çok da yakından takip ettiğim bir konu değildi. İtunes kullanıcı yorumlarında da aynı eleştirileri görünce çözülmediğini düşündüm. İyi ki öyle düşünüp yazmışım, bu sayede doğru cevabı öğrenmiş oldum. iTunes a da giriyorum şimdi bu bilgiyi. Tekrar teşekkürler.

• quote:

Yarın İgo geçen sefer yaptığı gibi bir kampanya yapar mı arkadaşlar?

Çok beklersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.