Bildirim
Igo Primo fiyat düştü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ihtiyaca gore degisir, goreceli bir konu. -
konu başlıgını görünce $ 10 olsa alırım çok işime yaramıyor yani fazla ihtiyacım olmuyor ihtiyacı olan indirimi beklemeden alır zaten -
belki bayramda duser fiyati dahada yada bedava olur:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
20 liraya kendi hesabımdan indirmeye izin veriyorum.varsa talip pm atabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk777
hocam yıl basında bekledim olmadı bakalım bayramlarda olur umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk777
hocam yıl basında bekledim olmadı bakalım bayramlarda olur umarım
gecen sene forumdan anladigim kadari ile bayramda olmus:)
iOS 6 beta da seslendirmeler henüz ingilizce bunu göz önünde bulundurun :) Belki tam olarak yayınlandığında navigasyon seslendirmesi içinde Türkçe sunulacaktır -
JB yapın beles kullanın.igo ve tomtom var bende.igonun haritası daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Salih
JB yapın beles kullanın.igo ve tomtom var bende.igonun haritası daha iyi.
Jb ile igo primolar kullanılamıyor ben denemiştim. Kirilamamislar henüz.
bence ios 6 final sürümü yayınlandığı gün ücretsiz olucak aynı ios5te whatsappın ücretsiz olması gibi -
3gs de jb ile igo primo turkiye kullanıyorum. Çok iyi gerçektende tavsiye ederim ek olarak gps kullandığı için interneti kullanmıyor data alışverişi olmuyor bilginize -
zamanında app store da free oldu bu uygulama bedava iken almıştım memnunum demeye gerek yok heralde çünkü beleş baldan tatlı oluyor. -
2 gün once 25 dolar bayıldık. Neyse saglik olsun. Suyumuzu ictik.
Bence en iyi navi programı.
Bir de haritası guncellenseydi iyi olurdu. 2012 haritası hala gelmedi.
Ah be arkadaş $25e almıştım gitti yedi dolar
Şahane bir navigasyon uygulamasıdır Türkiye'de kesinlikle en iyisi. Hiç kaçırmayın derim pişman olmayacaksınız. -
Arkadaslar bir kaç saat sonra 26 dolara çıkacak suan alırsanız 16 dolar 1haftadir takipteydim suan 16dolara alıyorum SELAMLAR....
quote:
Orijinalden alıntı: R0binsonCrusoe
İgo Primo Turkey şuanda $18.99 ..ne diyosunuz arkadaşlar alınır mı? yoksa ios 6 harita mı beklenmeli ?
İos6 da ki haritayla igo yu kiyaslamak yanlis olur bence.ios 6 da ki harita bildigim kadariyla google map mantigiyla calisacak.yani internet gerekli.igo da internete gerek yok.Fiyatini olcup tartmak size kalmis ama igo benim denediklerim arasinda en iyisi turkiye icin...
quote:
Orijinalden alıntı: ohann
quote:
Orijinalden alıntı: R0binsonCrusoe
İgo Primo Turkey şuanda $18.99 ..ne diyosunuz arkadaşlar alınır mı? yoksa ios 6 harita mı beklenmeli ?
İos6 da ki haritayla igo yu kiyaslamak yanlis olur bence.ios 6 da ki harita bildigim kadariyla google map mantigiyla calisacak.yani internet gerekli.igo da internete gerek yok.Fiyatini olcup tartmak size kalmis ama igo benim denediklerim arasinda en iyisi turkiye icin...
Az önce 16 dolara igo turkey aldım ne dersiniz iyimi yaptım selamlar...Zaten birkaç saat sonra 26 dolara çıkacak gerçi gecen seneki Ramazan bayramında yeni çıkması şerefine bedava yapmışlardı umarım pişman olmam fiyat konusunda. Yol konusunda pişman olmayacağım kesin onu biliyorumSELAMLAR..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone dizi indirme
- digiturk ekranda dönen yuvarlak nasıl kapatılır
- iphone çift whatsapp
- iphone okunmamış mesaj var görünüyor ama görünürde yok
- rahatsız etme modunda telefon çalıyor
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X