Şimdi Ara

İGOR ( 6 Derbi toplam atılan 1 gol 1 beraberlik 5 yenilgi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 Derbi toplam puan 1 , atılan 1 gol , 5 mağlubiyet !!! Şampiyonluğa inanmayan otobüse binmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 29 Ekim 2017; 23:2:12 >

• Küçük takimlarin büyük antrenoru olabilir. O da antrenorluk becerisiyle degil iyi bir kondisyoner olmasi sebebiyle olur. Galatasaray 2 yıldır stajyer hocalara emanet ediliyor. Tabi ben bu 2 stajyere suc bulmuyorum sonucta bir anda haketmediginiz koltuga kolay yoldan oturuyorsunuz. Tum suc capsiz dursun ve ekibinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki maçlarda konmuş. Ben bu sezonu değerlendirmeye alırım.

Fenerbahçe maçında kim ne derse desin oyun planı doğru başladı bence. Serdar sakatlanınca maçın seyri değişti. Oyunun kontrolünü tekrar aldığımız dakikalarda da 10 kişi kaldık.

Bu maçta da rakip oyuncu provakasyonu yüzünden eksilene kadar dengeliydi maç. Zaten Belhanda yoktu, üstüne Feghouli de atılınca çok güç kaybettik. İki maçta da aleyhimizde ciddi hakem hataları olduğunu da söylemek lazım.

Şimdii Tudor'dan çok takım bu maçlarda mental olarak yetersiz kalıyor. Bunda tabi hocanın da payı var ama Belhanda ve Feghouli 2 maçta takımı yalnız bırakmasa çok farklı şeyler konuşuyor da olabilirdik. Ndiaye de gereksiz bir kart görerek çok kolay geçebilecek Gençler maçını sora soktu. Oyuncuların biraz daha dikkatli olması lazım. Tudor'u eleştireceğim nokta ise maç başındaki planı sekteye uğrayınca çuvallaması. Serdar ve Feghouli sonrası hamleleri yetersiz kaldı iki maçta da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ufak bir dokunuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.