Şimdi Ara

İgor tudor , bu takımın geleceğini kurtardı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki şampiyon olamıyacağız , belki tudor yüzünden 3 olucağız. Ama şu takıma son 6 yıldır gelen tüm vasıfsızların yapamadığını yaptı bu adam. Ne kadar yeni çeri çöp varsa kurtulduk. Kadroyu tamamen kendisi kurdu , Transferleri nokta atışı yaptırdı.

Kağıt üzerinde iyiyiz belki şampiyon olamayız ama , hamza , mancini , prandelli , riekerink şu vasıfsızların yapamadığını yapıp en azından şu takımı baya bi beladan kurtardı selçuk inan gibi bi futbolcuyu ki aynı formu 2 yıl öncede sürdürüyodu. Kesti attı yedek klübesine lobi gücü baskın olmasına rağmen medya tarafından bi ton baskı yemesine rağmen , Hamza olsa aldığımız fernandoyu yedeğe ceker selcuğu oynatırdı bu baskıların üzerine.

Demem o ki bu adam 3 5 maç başarısız olabilir , kovulabilir , gönderilebilir ama ben tudoru şu yaptığı yüzünden iyi hatırlayacağım bu kadronun başarısını ekmeğini başkası yer belki ama tudor çok büyük yaptı beyler bu konuda.

Sabri , hakan belalarını hiç yazmadım bile , evlat ayağına saçlarımızı beyazlatan 2 li. O kadar mutluyum ki şunlardan kurtulduğumuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 31 Ağustos 2017; 13:9:14 >

• 3 maç kazanınca herşeyi hemen unutuyorsunuz

Başkan tudoru bunları takımdan uzaklaştırmak için aldı tudor sadece maşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

3 maç kazanınca herşeyi hemen unutuyorsunuz

Bilader 3 maç kazanınca ne demek yukarıda belki şampiyon olamaz ibaresini koydum belki kovulur dedim zaten, Alakası yok o oyuncuları tudor kesti başkan o vizyonda biri değil. Sneijder gibi lobisi olan bi adamla başarısız bi ligin sonunda çatışmak göndermek selcuk inanı klübeye cekmek her teknik direktörün harcı değil bu ülkede kimsenin totosu yemez kolay kolay bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oynattığı oyunda maşa dimi ? Asıl oynatan özbek

Futbolu bile biri zaten bu oyuncuların bu sistemde oynamayacağını bilir. Ne maşasından bahsediyorsun sen ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten tolga da tolga deil dursun özbek
  • Tudorun oyuncu seçimi ve kadro mühendisliği çok iyi.basarili olup olamayacağını bilemem ama oynatmaya çalıştığı futbol taraftarın istediği atak ve tempolu futbol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bi okuyaydin iyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KUSCUM4283 kullanıcısına yanıt
    tudor göndermiyor başkan gönderiyor aradaki fark orada yazmıyor.
  • Hangi gelecek ? Tamam suan iyiyiz ama oyuncularin yas ortalamasina gore en fazla 2 yil oynar bu takim. Belki gelecek yil suan iyi oynayan oyuncularimizdan nefret edicez vasifsizlar diye konu acicaz.

• Sorma, o kadar kişi geldi gitti, onların yapamadığını Tudor yaptı değil mi? Komik oluyorsunuz komik..
  • bizde selçuk şahinleri, bekir irtegünleri gönderirken aynı şeyleri söylüyorduk
  • Hamza Hoca'yı bu kategoriye sokmak istemiyorum.

Takımda hiç para yok çok zor durumdayız, elimzide bu kadro var buna mecburuz dediler. O da elinden geleni yaptı. DENGELERİ korudu :).

Takım çok çok kötü işler de yapmadı bunu kabul etmek lazım.

Riva onun zamanında satılıp ona bu bütçe verilseydi belki farklı olabilirdi. Belki olmayadabilirdi ama adam elinden gelenin fazlasını yaptı.
  • Riekerink içinde benzer senaryolar yazıldı. O da sözde Umut, Tarık, Olcan, Emre Çolak, Sercan, Bilal gibi futbolcuları göndererek geleceğimizi kurtarmıştı ama sonra kendisi de gitti. Ardından 9 tane transfer yaptık. Konuşmak için erken fakat bu kadroyla başarı gelmemesi şu an mucize gibi gözüküyor. Beni en çok sevindiren olay ise Tudor'un bütün transferleri kendisinin isteyip sistemine göre kadro kurması oldu. Belki Bruma ve Sneijder olayında kendisinin de gitmelerinde payı var fakat kısa sürede bunu unutturmayı başardı.
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Tudor kendi sistemine göre oyuncu almış olsa 3-5-2 oynardı
    adama yönetim 4lü oyna dedi o günden beri 4lü oynuyor.
  • quote:

Dursun Özbek hangi renk don giyiyor kardeş? Her günün Galatasaray yöneticileri ile geçiyormuş gibi bir halin var.
  • Siz daha iyi bilirsiniz adamın sevgilisi gibisiniz laf ettirmiyonuz
    bizim tüpcü gibi yapacak takımı
  • Dursun özbek anladı sonunda selçuk ve çöpleri, bu sefer dedi ki tudor duracak ne olursa olsun futbolcuları değiştircez ve öylede yaptı. O kadar td değiştirdi adam takım değişmedi. İş dursun özbekte bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

quote:

Dursun Özbek hangi renk don giyiyor kardeş? Her günün Galatasaray yöneticileri ile geçiyormuş gibi bir halin var.

bak bu iyiydi
  • quote:

Siz daha iyi bilirsiniz adamın sevgilisi gibisiniz laf ettirmiyonuz
    bizim tüpcü gibi yapacak takımı

Olabilir kardeşim. Belki de dünyayı ele geçirme planları için kullanıyor Galatasaray'ı nereden bilelim.
  • Bende aynısını dusunuyorum. En azından günümüz futboluna uygun oyun oynayan hocamız var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.