Şimdi Ara

igzones.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben clienti yükledim the conq. serverine giriyorum, oyuna başlamak istediğimde hata mesajı veriyor ayrıca oyun korsan bu sorunu nasıl düzeltebilirim?(sorun korsan olması değil igzone de oynayamam) Önceden oyun pcde yok yazıyordu bende program files de microsoft gamese attım ama şimdi daha farklı bir hata veriyor. "File not:CSC32" gibi bir hata. Lütfen yardım edin yada oynayabilirsek başka online olarak nerelerden oynayabiliriz? Şimdiden cevaplayan herkese tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden-Dragon -- 28 Ekim 2007; 19:09:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Golden-Dragon

Arkadaşlar ben clienti yükledim the conq. serverine giriyorum, oyuna başlamak istediğimde hata mesajı veriyor ayrıca oyun korsan bu sorunu nasıl düzeltebilirim?(sorun korsan olması değil igzone de oynayamam) Önceden oyun pcde yok yazıyordu bende program files de microsoft gamese attım ama şimdi daha farklı bir hata veriyor. "File not:CSC32" gibi bir hata. Lütfen yardım edin yada oynayabilirsek başka online olarak nerelerden oynayabiliriz? Şimdiden cevaplayan herkese tşk

Bilen yok mu Online oynamayı çok istiyorum forumda bir kaç yerde hamachi server adı verilmiş ama hepsi dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden-Dragon -- 28 Ekim 2007; 18:53:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    evarkadasibul.com
    3 hafta önce açıldı
    pt.com.tr
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.