Bildirim
ıhpone 6 tv ye bağlayamıyorum HDMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir medya veya oyun açtığınızda Denetim Merkezinden AirPlay yansıtma'yı kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
abi airpaly dediğin yer nerede ?quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
Bir medya veya oyun açtığınızda Denetim Merkezinden AirPlay yansıtma'yı kullanın.
az önce seg yetkil iservisi aradı tv nizde böyle bi özellik yok dedi.ama dedim hdmı var 2 tane smart tv her bağlantı var dedim malesef imkansız dedi.
vala ümidi kesmişken sizin cevabınız geldi.
airplay nerede ıphone 6 -
Apple SupportiPhone, iPad ve iPod touch için Apple Dijital AV Adaptörleri hakkındahttps://support.apple.com/tr-tr/HT202044
İnceleyiniz belki yardımı dokunur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
inceledim ama biraz karışık aradığımı bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
https://support.apple.com/tr-tr/HT202044
İnceleyiniz belki yardımı dokunur. -
Iphone 6 ile tv ye HDMI ile bağlanan varmı yardım lütfen.TV desteklemiyor diye birşey olabilri mi ? -
lightning çıkışı ile smart olmayan tv ye kablolu bağlanabiliyorum. hdmi adaptörü ile.
adaptörler genelde elektrik ister. bendeki orijinal olmadığı için standart usb girişine veya şarj cihazına takınca oluyor.
apple adaptör aldıysan. adaptöre lightning girişi ile elektrik vermen gerekir. telefonunda bir sorun yoksa mutlaka görüntü alırsın.
kablosuz bağlanman için akıllı tv gerekli.
smart tv lerde tv ile telefon aynı wifi ağında olursa airplay yansıtma ile görüntü verebilirsin kablosuz olarak
wifi yoksa da kişisel erişim noktasını açarak aynı ağda gibi bağlanılıyor bildiğim kadarıyla. -
Hocam ben aşağıdakini aldım bağladım tv den de hdmı seçtim sinyal yo kdior ne ypamam lazım lütfen :((quote:
Orijinalden alıntı: kilinchaci
lightning çıkışı ile smart olmayan tv ye kablolu bağlanabiliyorum. hdmi adaptörü ile.
adaptörler genelde elektrik ister. bendeki orijinal olmadığı için standart usb girişine veya şarj cihazına takınca oluyor.
apple adaptör aldıysan. adaptöre lightning girişi ile elektrik vermen gerekir. telefonunda bir sorun yoksa mutlaka görüntü alırsın.
kablosuz bağlanman için akıllı tv gerekli.
smart tv lerde tv ile telefon aynı wifi ağında olursa airplay yansıtma ile görüntü verebilirsin kablosuz olarak
wifi yoksa da kişisel erişim noktasını açarak aynı ağda gibi bağlanılıyor bildiğim kadarıyla.
www.hepsiburada.comTg Apple iPhone iPad Lightning Girişli Hdmı Kablo Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/tg-apple-iphone-ipad-lightning-girisli-hdmi-kablo-p-HBV000003OCYM?magaza=taipien&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=EAIaIQobChMIr_-K3MDm3QIVLJPtCh3fZQu1EAQYAyABEgLV_vD_BwE
-
bendeki de buna benzer bir kablo. ligthning girişini telefona usb çıkışını da bir güç kaynağına bağla şarj cihazı da olur.
eğer bozuk değil ise görüntü vermesi gerekir.
benim aldığım kablonun içindeki user guide kısmını aktarıyım sana.
. kabloyu takınca telefondaki uyarıyı onaylaman lazım bilgisayara güven seçmiş olmalısın.
sonra ayarlardan kişisel erişim noktasını aç
kontrol merkezinden airplay seçeneğini aç. çıkan cihazı seç mirroring kısmını aç.
eğer olmuyorsa da başka bir telefonla dene.
ipad ipodtouch ve android telefonlarla denedim hepsinde görüntü aldım.
.yazmışken android telefonlar için de söylemiş olayım.
aynı şekilde bağlantıyı yapıp. ayarlardan geliştirici seçeneklerinden usb debug kısmını işaretlemek gerekir. bağlantıyı yapınca aynı şekilde bilgisayara izin ver kısmını onaylıyorsunuz. telefonda geliştirici seçeneklerini açmak için seri numarasına 5-10 kez tıklamak gerekir.
-
Hocam kabloyu takınca ne tv ne de telefona en ufak bişe gelmiyor bu 1. sorunum galiba.quote:
Orijinalden alıntı: kilinchaci
bendeki de buna benzer bir kablo. ligthning girişini telefona usb çıkışını da bir güç kaynağına bağla şarj cihazı da olur.
eğer bozuk değil ise görüntü vermesi gerekir.
benim aldığım kablonun içindeki user guide kısmını aktarıyım sana.
. kabloyu takınca telefondaki uyarıyı onaylaman lazım bilgisayara güven seçmiş olmalısın.
sonra ayarlardan kişisel erişim noktasını aç
kontrol merkezinden airplay seçeneğini aç. çıkan cihazı seç mirroring kısmını aç.
eğer olmuyorsa da başka bir telefonla dene.
ipad ipodtouch ve android telefonlarla denedim hepsinde görüntü aldım.
.yazmışken android telefonlar için de söylemiş olayım.
aynı şekilde bağlantıyı yapıp. ayarlardan geliştirici seçeneklerinden usb debug kısmını işaretlemek gerekir. bağlantıyı yapınca aynı şekilde bilgisayara izin ver kısmını onaylıyorsunuz. telefonda geliştirici seçeneklerini açmak için seri numarasına 5-10 kez tıklamak gerekir.
"kişisel erişim noktasını aç
kontrol merkezinden airplay seçeneğini aç. çıkan cihazı seç mirroring kısmını aç."
Yukarıdaki ayar bende varmı abim gelince bakıcam ıphone 6 kullanıyorum.Yazarım akşam teşekkürler hocam eline sağlık
-
Linkdeki ürünü satıyorum 5 mt hdmı kablosu ile.
- İphone ve android cihazınızı tv yansıtma+5mt HDMI KABLO hediye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
yardım lutfen -
İphone nun versiyonu nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ONU bilmiyorum ama ıphone 6 daki en güncel sürüm büyük ihtimal.değilse bile siz yazıcaksanız hemen yaparım yani güncellerim :)quote:
Orijinalden alıntı: redbull35
İphone nun versiyonu nedir -
Bildiğim kadarıyla aldığınız kablo ios 11 ve üstü versiyonlarda çalışmıyorquote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
Hocam ONU bilmiyorum ama ıphone 6 daki en güncel sürüm büyük ihtimal.değilse bile siz yazıcaksanız hemen yaparım yani güncellerim :)
Alıntıları Göster -
HB yorumlarında da son güncellemelerden sonra çalışmadığı yazıyor, vakit çok geç değilse iade edin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ŞUANDA KABLOLU YADA KABLOSUZ BAĞLANMA VARMI IPHONE 6 TV -
Karşı taraf smart özellikli ise, wireless var ise 3. parti programlar ile bağlanabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
ŞUANDA KABLOLU YADA KABLOSUZ BAĞLANMA VARMI IPHONE 6 TV -
hocam tv de net yok.quote:
Orijinalden alıntı: break.
Karşı taraf smart özellikli ise, wireless var ise 3. parti programlar ile bağlanabilirsin.
Alıntıları Göster
telefon ıphone 6 kablo adaptorde aldım ama olmuıyor dendi sanırım
böyle bir teknoloji yokmu benim için acaba ek bişe alabilirim? -
Aşağıdaki 2 çözüm için de tv'nizde HDMI girişi olması şart. Apple Tv için yerel ağ da gerekli.
Kablolu bağlantı için bu kabloya ihtiyacınız var:
https://www.apple.com/tr/shop/product/MD826ZM/A/lightning-dijital-av-adaptörü?fnode=97&fs=f%3Dadapter%26fh%3D458e%252B45b0
Kablosuz bağlantı için Apple Tv gerekli. Yeni versiyonları 1500 TL civarı. İkinci el 2. (720p) ya da 3. nesil (1080p) bir Apple TV işinizi görecektir. Sahibinden'de 300-350 lira cıvarında bulabilirsiniz. Şahsen kablosuz çözümü öneririm. Ama Digitürk gibi bazı platformlar kabloluda da kablosuzda da sorun çıkartabilirler, dikkat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- sim box iphone
- iphone hoparlör temizleme
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone hafıza yükseltme zararları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X