Şimdi Ara

İhtar gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hastanede çalışıyorum. Yoğunluk nedeniyle 12 yaşında kız çocuğu ile 72 yaşında bir teyzeyi aynı kayıtla MR çekmişim bi anlık dikkatsizliğime denk gelmiş. Kız çocuğunda teyzenin görüntüleriyle rapor yazılmış ve verilmiş. Aile bunu farkediyor çıkan sonuçlar çocuğa ait olamaz diye. Ve durum anlaşılıyor rapora dayanarak çocuğa hiç bir işlem ve tedavi uygulanmıyor. Ve benim hakkımda noterden ihtar göndereceklermiş. Ne tür haklara sahipler bilgi alabilirmiyim

• İhtar bir gelsin ne diyorlar ona göre degerlendirelim
  • bir daha böyle hata yapmayın diye mi ihtar çekeceklermiş :) en fazla bu işlemlere ücret ödemişlerse onları talep ederler, şimdilik dert etmeyin kendinize
  • Herhangi bir tazminat hak talebinde bulunabilirlermi onu merak ediyorum hala elime ulaşmadı ihtar
  • MR cekimi Hakkında Bilgim yok mahremiyet söz konusu Doğmuşsa Bilirkişi tarafından rapor edilir MR Cekimi ile ilgili uyulması gereken yasal Şartnameye uymadığınız için Şikayet edebilir . ihtar alırsınız. mahremiyet doğmuşsa tazminat talep edebilirler anlaşma yoluna gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 14 Eylül 2018; 16:53:13 >
  • root 1987 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir mahremiyet söz konusu değil olay tamamen anlattığımdan ibaret. Sadece hasta görüntüleri karışıyor
  • İhtari kim cekecekmis, siz kimden ogrendiniz?
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Sorumlum söyledi ev adresimi istemişler ve noterden ihtar çekeceklerini söylemişler.
  • Kim söylemiş hocam? İhtari kim çekecek hastane mi işveren şirket mi yoksa emarlarini karistirdiginiz kişiler mi?
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Karıştırdığım kişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.