Şimdi Ara

İhtimal varmı gencler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar olayı önce özet geceyim ben 3 hafta önce bir kızla tanıstım .11.sınıfım kız 9.sınıf . sonra 1 hafta tanışma safhasını yasadık . 2.hafta yakınlaştım kıza sevdiğimi belli ettim . Arkadaşlarıda gidip söylemiş benim sevdiğimi . Bende gercekten seviyorum kızı gelip laf saymayın . Kız şuana kadar kimseyle cıkmamıs . Cokta güzel bir kız . iste 2 haftada bu benim sevdiğimi biliyor yani knksı demişti buna . sonra matematik sorusu çözememis demis işte arkadası onura götür diye . O da olbilir . çözemiyorum filan demiş. sonra bende bunu duyar duymaz kızın yanına gittim dedim ; matematik çözemiyomussun öyle duydumd edim . evet dedi . çözemediğim sorular var dedi . çözermisin dedi . bende tmm çözelim dedim . iste ayakta çözüyodum . ya oturayım dedim yanına oturdum . ondan sonra ben bunların sınıfından cıkmamaya basladım iste her tenefüste gelip konusuyodum filan . en sonra gecen hafta persembe bir iç bunalıma girdim . çünkü benim esvidiğimi hep diyormus arkadasım . oda yok ben onu abim gibi görüyorum beni sevmesin imkansız filan demiş . bundan önce okulun ilk haftalarındada abim var filan diyomus . (ona baskaları yavsıyorken , ben daha yokum ozamanlar ,) iste . ben gecen persembe bunalıma girdim . ya böyle olmuycakd edim konuscamd edim . Sonra kızla konusuyordum . iste seni seviyorum filan biliyonuz... yok olmaz filan dedi . bende neden dedim . sap gibi ortada kaldı . olmaz hiç . filan dedi ya neden olmasın seni cok sevioyrum dedim. kız iste seni kırmak istemem dedi . bende kır nolacak filan dedim. (zaaten kırdı kıracagı kadar) iste bisede dedemedi zil caldı . sonra gitti iste . sonra arkadasımı cagırdım bunun sınıfında , dedim ne dedi sana , iste BRAD PİTT gelse yine kabul etmem demiş . Bende yuh filan dedim.Biz bunlardan 1 ders daha erken cıkıyoz , servisimiz de aaynıydı kızla. iste dedim kızı bekliyim . zilin calmaaya yakın kızın sınıfın önünde bekledim. Cıktılar arkadasları diyor yuhh burdamı bekledin filan bende evet filan dedim . kızda benden biraz sogumaaya basladı . benle herzaman konusan kız hiç konusmuyordu . İşte hic pas vermedi bana. serviste görüsürüz filand edim inerken . ondan once hic konusamadım . pas vermedi bildiğin. iste cuma günü ne olduysa oldu . İstiklal marsında herkes assagı iniyo onların + 1 dersleri var. iste gittim konustum yanında kankası vardı . elinin içine girmis birde. dedim iste naber nasılsın filan girdim lafa , konu buldum iste konustuk sonra dedim seni cok seviyorum , bak gercekten seviyorum dedim , facebookunu dondurmustu bak beni sakın engelleme filan dedim yok niye engelliyim filan dedi . dondurdum dedi bende ne zaaman acarsın filan dedim . ben dondurdummu acmam uzun zaman dedi . bende whats app filan ordan mesajlasalım dedim . sonra yanında kız arkadası dedi o muhafazakar bir aile herkese numarasını vermez dedi . ben ordan yardırdım dedim iste ailen seni cok güzel terbiyeli yetistirmis . tesekkur etti . sonra servisin filan gidecek dediler bende sorun olmaz seni beklerim 40 dk daha dedim . iste olmadı üniversiteye kadar ozaman oluruz dedim . olmadı üniversiteden sonra . Yok olmaz filan diyo . gülüyolar tabi . bende dedim evlenmiyecekmisin filan yok evlenmiycem dedi . bende dedim seni gercekten beklerim dedim . emin ol dedi . bu işte düşünceli düşünceli bakıyodu .sonra dedim kimseyimi istemiyorsun benimi dedim . oda senide istemiyorum filan dedi bende ya neden filan dedim yanındaki arkadası seni abisi gibii seviyo filan dedi . (abi işi gercek olabilir kız yanıma gelirken tırsarak, korkarak geliyor ) evet öyle dedi kızda .

sonra ben mort olmuş bir sekilde birazdaa düşünceli bir sekilde eve geldim . Suan napacam bilmiyorum . Sınıfındakilerde biraz zaman gecsin bekle sana alısır diyor . Daha 9 uz oyuzden tırsıyordur kız filan diyorlar . bilmiyorum yardım edin
    yardım

• Zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce liseye gidenler bu Türkçe yazımıyla gidiyorlarsa eğitim seviyemiz berbat derim.

Konuya gelirsek bu kadar yüz göz olma bu ne öyle her dakika her saniye kıza seni seviyorum diyorsun. Tamam pes etme hemen ama bu kadarda sıkılmaz.

Son olarak sözlerimi konuda CSB havası var diye düşünüyorum diyerek bitiriyorum.
  • Hay okuyan beynimi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

İlk önce liseye gidenler bu Türkçe yazımıyla gidiyorlarsa eğitim seviyemiz berbat derim.

Konuya gelirsek bu kadar yüz göz olma bu ne öyle her dakika her saniye kıza seni seviyorum diyorsun. Tamam pes etme hemen ama bu kadarda sıkılmaz.

Son olarak sözlerimi konuda CSB havası var diye düşünüyorum diyerek bitiriyorum.

csb değil reeldir . neden böyle yazmama gelirsek ; hızlı yazdım babam kapat kapat diyor .
    Aynen kızı fazla sıkıyor olabilirim. Bende acelecilik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor|Swift

quote:

İlk önce liseye gidenler bu Türkçe yazımıyla gidiyorlarsa eğitim seviyemiz berbat derim.

csb değil reeldir . neden böyle yazmama gelirsek ; hızlı yazdım babam kapat kapat diyor .

O zaman sözlerime Hande Yener'in bir şarkısının sözleriyle bitiriyorum:

Acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 11 Kasım 2013; 0:19:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taylor|Swift

quote:

O zaman sözlerime Hande Yener'in bir şarkısının sözleriyle bitiriyorum:

Acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor..

Herkes öyle diyor .

Peki yarın napayım . kızla aynı servisteyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OKUMAYIN AĞIR ERGEN VE SÜLÜK İÇERİR

• Weisses Fleisch kullanıcısına yanıt
    ne caps acıyosun ki?

Yardın edin . sülük filan yok . Cok seviyorum , aşık oldum oyüzden diyor sülük filan

up up up upupupupupup upupupupupupup
  • Okuyun okudum ben
    Kız biraz utangaç,korkak birşeye benziyor ama sende çok aceleci davranmissin iyice muhabbetide arttırmışsin ama kız seni çekici bulmamış
    Tavsiyem:bu kızla olmaz yeni yelkenlere yol aç evlat

• Abi diyorsa o is sittin sene olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 11 Kasım 2013; 1:25:26 >
  • kızı bıraktım kızın sevdiği varmış . önce inanmadım . mavradır başından savıyodur dedim ama en yakın arkadaşı benim kankam o söyledi bende başkasına acıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor|Swift -- 20 Kasım 2013; 19:19:07 >
  • Liselilerin hikayesi çekilmiyor yahu.
  • Okuyun.Biraz kalkıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.