Şimdi Ara

İHTİMALİ VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfım 12 sınıf bir kızı çok sevdim . işte gittim konuştum ama seviyorum filan demedim işte öyle havadan sudan. sonra kızı faceden ekledim . faceden mesaj attım . görüldü yazdı. cevap vermedi . isteği yenileyip baştan yolladım. ondan sonra engelledi gittim okulda yanına birdaha konuştum " dedim işte faceden gene ekledim niye kabule tmedin dedim. sadece seninle tanışmak istiyorum dedim . (iyiki tenha bir yerdeyiz , binanın arkasındaki merdivenlerden çıkıyoruz. ) oda dedi yani niye istiyorsun ki ? ben seninle tanışmak istemiyorum dedi. bende işte dedim hemen yanlış anlama sadece tanışmak istiyorum dedim . o da "aramızda ne olabilirki ?" dedi sonra ben fazla bastırmadım . çok rezil oldum ama . karizma eksilerdeydi. sonra işte unutmaya çalışıyorum . derslere vurdum kendimi ,hafta sonu çözemediğim sorular vardı 1-2 tane hocaya sorayım dedim . öğretmenler odasında yoktu . test odasınından arkadaşım içeriye baktı . hoca yok , ama sanki seninki orda dedi. bende 5 sn sonra baktım gerçekten ordaydı . birşey olacağı yokta öyle işte kıza baktım kız bana "ne geziyorsun burda, hemen git gibi baktı , böyle sinirli bir bakış . küç.ümseme dolu . gülüyorum çünkü çok garip yani . sonra 2 kişi ard arda kapıyı calınca , (bizde hala hocayı bekliyorduk) kızın arkadası açtı kapıyı , oda çok sinirliydi , işte 2-3 sn bize baktı , kapıyı vurdu , kapattı kapıyı.
    sonra hoca gelmedi bizde başka hocaya sorduk .

herneyse asıl konu kızla bu işin olma ihtimali siz yok dersiniz biliyorum , ozaaman neden konuyu aaçtım ama unutamıyorum işte.

ozaman umudu olanlar yazsın . (içimde bir ürperti var olacakmış gibi , polyanna filan diyeceksiniz ama , gerçii daha kızın alacağı tavır kalmamış , )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor|Swift -- 1 Ekim 2013; 1:39:00 >

• Böyle zorladıkca kızların bi yerleri uçuşa geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Böyle zorladıkca kızların bi yerleri uçuşa geçiyor.

faceden attığım mesaj zaaten uçurmuştur onu :D

Selaam :D
    Ben sana çikişta BENİ EKLE diyen çocuk :D
    ve bu arada solaksin,3 kardessin :D ,okul servisinin plakasini bile biliyorum .s :D
    tanişabilirsek daha çok şey bilebilirim galiba ama önce şu isteği kabul et ya :P

böyle mesaj attım cevap vermedi. engelledi zaten birdaaha ekleyince. ama kızla ilk konuşmam salakcaaydı. yani yanında arkadaşları varken konuşulmaz biliyorum . işte güven duygusunu vermek için ne biliyim çok salakca seyler yaptım

• uyumadan mesaj atın bekliyorum....
  • kardeş "...ondan sonra engelledi " şuraya kadar okudum ve düşüncem; hayır ihtimali yok boşver bu kızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 1 Ekim 2013; 2:15:36 >
  • Tanımadığın kıza gidip seni tanımak istiyorum demenin nesi doğru anlaşılsın. Tanımadığın kızı tanımak istiyorsan hoşlanıyorsundur. Kız da direk çakmış durumu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor|Swift

quote:

ve bu arada solaksin,3 kardessin :D ,okul servisinin plakasini bile biliyorum .s :D
    tanişabilirsek daha çok şey bilebilirim galiba ama önce şu isteği kabul et ya :P

böyle mesaj attım cevap vermedi. engelledi zaten birdaaha ekleyince. ama kızla ilk konuşmam salakcaaydı. yani yanında arkadaşları varken konuşulmaz biliyorum . işte güven duygusunu vermek için ne biliyim çok salakca seyler yaptım

Kız korkmuştur lan senden solaksın 3 kardeşsin plaka felan . Ayrıca kızı etkileme amacıyla söyledin ama yemedi

Not: kız kezban bırak peşini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc223

quote:

Orijinalden alıntı: Taylor|Swift

quote:

Kız korkmuştur lan senden solaksın 3 kardeşsin plaka felan . Ayrıca kızı etkileme amacıyla söyledin ama yemedi

Not: kız kezban bırak peşini

hocam anlasın bi zaahmet okadar takip ettigimizi . ama orda "fail"lik var kız heralde 3 kardeş değil tek kardeş .

tesibitin aynısını kaardeşimde koydu .hatta kardeşim bıyığı varmı yakından iyi baksaydın dedi ama kızın tipiyle kezbanlık bağı yok. güzel kız yani. ha kezbanlık ruhu vardır onu bilemem.

kız etkilenmiyor ki , benden nefret etmeye başladı.

bu arada size soru ;toplu gezen kız grupları hakkında bilgi istiyorum 4-5 kişi gezen gruplar hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

Tanımadığın kıza gidip seni tanımak istiyorum demenin nesi doğru anlaşılsın. Tanımadığın kızı tanımak istiyorsan hoşlanıyorsundur. Kız da direk çakmış durumu zaten.

kız anlaması lazım yani . ama kız etkiye tepki vermedi . pek etkileyemedim. ama şuan kız inek modunda.

birde toplu gezen kız grupları hakkında şöyle 4-5 kişi gezenler hakkında bilgi istiyıorum .
  • Taylor|Swift T kullanıcısına yanıt
    Topluyken yaklaşma onlara sakın . Hele topluyken kıza bişey söyleme cevabı olumluysa bile olumsuza dönüşebilir. Tek yakala ama kız açıkca belirtmiş. Belki sevdiği yada sevgilisi felan vardır . Yada sende sorun vardır . Keşke ilk başta bu kadar ilgili davranmasaydın. Solaksın felan kız seni belkide basit gördü böyle yaptığın için. Herşey olabilir bu kızlarda sorun hocam . Bizlik bişey yok için rahat olsun

• Gerzek misin gidip tanisalim mi demek ne alaka kezbanlikla alakasi yok kasar olsa kabul eder ben erkegim bana oyle gelen kizlara cevap atmiyorum seviyosan emek harca aabret tanismak sans isidir ama kendi sansini yarat anlamadiysan bu sözü yat

• Mesajin yanlis reis adam gibi soyle seni seviyorum su 3 gunluk dunyada mutlu olmaya bakin.

• sinavlari var lys si var seni mi takar yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.