Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.087
Cevap
41
Favori
85.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davayı ağustosta açtım ocak 30 da tahliye oldu. Arkadaşım biri özelden sormuş cvp veriyorum ama gitmiyor. Burdan yazdım ben de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuya daha öncede yazmıştım, güncel olarak yine yazayım, akrabam Bursa'da kiracısına mahkeme tahliye kararı verdi, kiracı Nisan 2023'te istinafa gitti ve halen istinaf sonuçlanmadı, istinaf mahkemesini aramış, bizim burada davalar genellikle 1 yılı buluyor sonuçlanması demişler.

• aressx kullanıcısına yanıt
    Eğer partiden vs birilerini ayarlarsa 4 ayda da biter. X de biri yazmıştı. Ev sahibim nufuzlu biri 4 ayda bamdan karar aldırdı diye

• Az önce gerekçeli karar da yazıldı

• Gerekçeli karar taraflara tebliğ edildi. Namussuz istinafa gideceğini söyledi. İcra takibi de başlattık bakalım hayırlısı

• Yıllık kira bedeliniz istinaf sınırının altında mıydı. İstinafa nasıl gidebiliyor ?

• mağdurevsahibi M kullanıcısına yanıt
    Maalesef 10 bin tl ile kaçırdım

• antioksidan A kullanıcısına yanıt
    Öyle mi ya gerçekten? Ne kadar şanssız insanlarız.

• Şimdi baktım istinaf harcını da yatırmış. Bundan sonra ne olacak?

• Bı arada 1 hafta evvel icradan da dosya açtırdık. Tehiri icra için

• edebiyatci76 E kullanıcısına yanıt
    Kiracınız kaç TL kira veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prostart -- 14 Şubat 2024; 1:31:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende aynı durumdayım imza incelemesi yapılacak sanırım ikinci duruşmada . sonucunda istinafa giderse 1 yıl uzar. ancak çıktığında tazminat davası açmayı düşünüyorum.

• prostart kullanıcısına yanıt
    6500 tl. Emsalleri 30 bin tl

• mağdurevsahibi M kullanıcısına yanıt
    İmza incelemesi için araya birilerini sokun yoksa 6 aydan önce gelmez rapor. Tazminat ben de açacağım. İmzayı tt ye ben atmışım öyle yazmış namussuz. Bundan tazminat açacağım

• Ayrıca bugün tehir icra yapmışlar. Paralarını yatırmışlar. İş istinafa gidecek. İstinafta bir mucize olursa ne güzel olur. Böyle erkenden çıksa karar

• Özelfen mesajlara cvp verince iletilmiyor nedense. O sebeple soran arkadaşa burdsn yazıyorum. Ben davayı bakırköy adliyesinde ağustos ayında açtım. İlk celse kasım 2 sınra da 31 ocak verildi. O arada da b. Kişi raporu geldi. Hakim de tahlşye verdi. Ama istinafa gittiler namussuzlsr

• arkadaşlar merhaba olay Konya da gerçekleşiyor ocak 2023 yılında içinde karı koca avukatın oturduğu bir evi maalesef almış bulundum hemen aynı gün ihtarname çektim tabi çıkacağım dedi çıkmadı evi de hiç görmeden aldım tek evim başka evim de yok. 6 ay bitiminde bunlar avukat böyle işlere girmez dedim ama tam tersi. hemen dava açtım 2. duruşmada kazandık ocak 2024 . şimdi şubat 15 istinafa gitti. koskoca avukatlık bürosu yalan dolan beyanlarla dolu istinaf dilekçesi hazırlamışlar baştan sona yalan ama.ne yapılır ne edilir bilmiyorum. karşımda koskoca avukatlık bürosu ben tek başımayım. ayrıca evimde çöken bu avukatların durumu benden kat be kat iyi. kira ödemeye devam ediyorum ve tabi ev kredisi. kendime ev aldım sanıyordum ama onlara almışım evi. konya da böyle durumda birileri varmı süreç nasıl işleyecek bilgi verriseniz seviinirim.

• DESMOND13 D kullanıcısına yanıt
    Konyada değilim ama aynı süreçlerden geçiyorum. Yalan bilgiler sadece sürrci uzatmak için. Konya gibi yerlerde mahkeme çabuk biter. Merak etmeyin 1 yıö sonra evimizdesiniz

• tahliye taaahhütnamesinde sulh hukuk imzayı zaten ispatlıyor. İstinaf ne yapıcak bu aşamada yeniden imza inceleme si yapacak neden istinafa gidiyor bu mantığı gerçekten anlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.