< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 4 Eylül 2019; 14:36:57 > |
iibf okuyorum sonum hurdacilik olucak (3. sayfa)
-
-
hocam ciddi mi siz nereyi yazdınızquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5
Ben de iibf okuyorum, hem de siyaset Hurdacılıkta iyi para var diyolar, kendimi geliştirmeye çalışcam. -
Bilkent siyasetteyim. Size de konuda ondan yardımcı olmaya çalışmıştım Konunuz vardı yanlış mı yaptım siyaset yazdım diye -
Evet hocam sizi hatırlıyorum ama hangi bölümde olduğunuzu bilmiyordum veya önceden yazdıysanız hatırlaymaadım o yüzden sordumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5
Bilkent siyasetteyim. Size de konuda ondan yardımcı olmaya çalışmıştım Konunuz vardı yanlış mı yaptım siyaset yazdım diye -
Yok yazmamıştım hocam zaten, sadece siyaset-uluslararası ya da sosyoloji falan gibi başlıklar görünce direk atlıyorum benzer isteklerim olduğu için -
josetti sever bu tarz konuları 1 ay da bunu uplar şimdi bulmuş bi dumlupınar kamu mezunu aferin sana
-
4 yıl önce bölüme başlamış forum kullanıcıları şimdi gelip bizi bilgilendirseler ne güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iibf pişmanlık falan değildir. hatta çok fazla mezun vermesi handikap değildir. taşrada iibf okuyup arkasından bölümü zar zor geçersen, dil bilmezsen,spk lisansı almazsan,ms office bilmezsen,dil bilmezsen,staj yapmazsan maalesef iş bulamazsın. trde boun bilkent odtü itü galatasaray koç sabancı özyeğin tobb yeditepe bilgi tarzı yerlerde okuyup kendinizi geliştirirseniz işiniz hazır.
taşrada iibf okuyup aylık 5-6k para harcamak yerine istanbul ya da ankarada kalıp yeditepe,tobba aylık 7-8k vermek çok daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 3 Temmuz 2023; 18:51:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi iibf de bile okumuyor hatta pişman olmuş iktisat okumadığına , marmara ekomometri okumuş şuan 300k ile alıyor yani 4 ayt mat neti. Senin dediklerine ek olarak ben ytü marmara hacettepenin de işletme iktisat bölimlerinin işsiz kaldığını düşünmüyorum iş fazla çünkü birsürü alan var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 3 Temmuz 2023; 1:1:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X