Şimdi Ara

iibf okuyorum sonum hurdacilik olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iibf pişmanlık falan değildir. hatta çok fazla mezun vermesi handikap değildir. taşrada iibf okuyup arkasından bölümü zar zor geçersen, dil bilmezsen,spk lisansı almazsan,ms office bilmezsen,dil bilmezsen,staj yapmazsan maalesef iş bulamazsın. trde boun bilkent odtü itü galatasaray koç sabancı özyeğin tobb yeditepe bilgi tarzı yerlerde okuyup kendinizi geliştirirseniz işiniz hazır.

taşrada iibf okuyup aylık 5-6k para harcamak yerine istanbul ya da ankarada kalıp yeditepe,tobba aylık 7-8k vermek çok daha mantıklı

• Abartma. Şimdiden yds kas . Son sınıfta kpss kas . Bi de mühim yerlerden ref buldun mu bitti gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis ya da bekçilik deneyin hocam gözlük kullanmiyorsaniz.

• dalga amaçlı demiyorum ama hurdacılıkta iyi para var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxyyzztt

Abartma. Şimdiden yds kas . Son sınıfta kpss kas . Bi de mühim yerlerden ref buldun mu bitti gitti
    bunun yer çekimsiz ortamda muz yiyip çilek tadı almaktan ne farkı var şimdi

bkz: cem yılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 2 Eylül 2019; 19:18:1 >
  • Ben onun için yks ye tekrar çalışıyorum
    Eğer istediğim sıralamayı yapamazsam msü hava astsubaylık okuluna giricem.
    İibf boşa kürek çekmektir

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    dandik ünidede okumuyorum marmara üniversitesi ortalama sayılır ama üst sınıftan insanlara bakiyorum çoğu halinden pişman sınıfımdaki çoğu kişide pollyanacılık yapıyor ama benim gibi düşünende baya kişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 3 Eylül 2019; 12:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

dandik ünidede okumuyorum marmara üniversitesi ortalama sayılır ama üst sınıftan insanlara bakiyorum çoğu halinden pişman sınıfımdaki çoğu kişide pollyanacılık yapıyor ama benim gibi düşünende baya kişi var
    Özel sektörde bir şeyler bulursunuz Marmara olduğu için taşrada okuyanın hiç şansı yok kendini geliştirmemiş ise.

hangi bölüm bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilkay1244 -- 3 Eylül 2019; 13:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxyyzztt

Abartma. Şimdiden yds kas . Son sınıfta kpss kas . Bi de mühim yerlerden ref buldun mu bitti gitti
    ben yds'den 72 aldım ama benim bölüm önlisans işime yaramaz sanırım ielts yapacağım ileride
  • Ilkay1244 I kullanıcısına yanıt
    ekonometri iktisat tutuyordu ama ekonometri yazdim kafama tüküreyim
  • Hem marmara hem de ekonometri.. Yanlıs tercih yapmissiniz hocam. Marmarada iktisat isletme okumak bile riskli bence. İibf okunacaksa son durak itü ekonomi olmali bence. O da 9binle kapatti bu sene

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    iktisat çok kötü değildide arkadaş aklima girdi napicanolum herkes iktisat okuyo dedi şimdi çocuğu görsem üstüne atlardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 3 Eylül 2019; 14:16:54 >
  • Neden böyle düşünüyorsunuz hocam ? Bende izmir ekonomi tam burslu işletme düşünüyordum
  • Ekonometri yazmakla hata yapmissiniz hocam çünkü çok zor bi bölüm ve is imkanı sınırlı

• Bölüm hatalı, ama iibf'den bir bölümde okursam işsiz kalırım demek yanlış. tamamen sizin kendinize ne kattığınız, çevrenizi ne kadar genişlettiğiniz ile alakalı. iyi bir ingilizce+ekstra bir yabancı dil, üstüne birkaç iş ile alakalı herkeste olmayan yetenek eklediğinizde işsiz kalacağınızı sanmıyorum. network olayı kesinlikle önemli iibf'de bence. o yüzden çevrenizi geniş tutmaya bakın bu saatten sonra.
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    ilk 2 sene iibf bölümlerinin dersler ayni olmasi lazim çok zorlanmadim açikcasi

edit : hocada söylemişti 3. sınıftan itibaren görürsünüz asil dersleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 3 Eylül 2019; 14:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togolu00

Neden böyle düşünüyorsunuz hocam ? Bende izmir ekonomi tam burslu işletme düşünüyordum
    bence istanbul, ankara dışında mantıklı değil
  • bogazici isletme var ordan cikan issiz kalmaz yeni mezuna bile cok para veriyolarmis diye duydum olmadi koc ama marmara bilemem

• fena değil marmarada okuyorum dediğin yer ekonometri geçen sene 287 bin sıralama almış,bu sıralamayı yapanın okuma yazma bildiğinden şüphe duyarım ben,böyle öğrencileri oxforda göndersen oranın da seviyesi düşer
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    ben girdiğimde 150 bin ile aliyordu o senede 110 bin küsür siralama yapmiştim
    sonra çalişmadam her sene sinavlara girmeye çaliştim 110 binden daha iyi yapmamadim maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 3 Eylül 2019; 16:26:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.