< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dayns -- 3 Temmuz 2023; 3:5:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iibf okuyorum sonum hurdacilik olucak (4. sayfa)
-
-
ytü'de iktisat okuyorum 1. sınıfı daha yeni bitirdim
ekonomi editörlüğüne başladım mayışım da 1,5 asgari ücret
çevremde eğlence makara yerine koşturmak isteyen herkes bir şekilde yolunu buldu ilk dönem sonuna kadar
-
Hocam geçen senede konuşuyorduk senle sevindim cidden helal olsun ytü iktisat ile ilgili konu açarsan güzel olur. normalde 3.sınıfa kadar staj bulmak zor oluyor ama 3 ve 4 ten sonra baya staj imkanı var iibf için şimdiden böyleysen ilerde çok daha iyisi olur, josetti var geçen seneden hatırlarsın akdeniz ybs(500k ile girdi) mezunu işsiz bu sene de iibfyi kötüleyip duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 3 Temmuz 2023; 11:31:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube ve udemyden bakabilirsin hocam
Btk akademiye de bir göz atabilirsiniz bazıları orada güzel eğitimler olduğunu söyluyor
hocam bilginin iibf bölümlerini araştırınca iyi olduğunu gördüm. ayriyeten lse olayı ve wasc akreditasyonu beni biraz cezbetti. ne düşünüyorsunuz
bilginin sosyal bilimleri iyi yazılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X