Şimdi Ara

IIS PHP Çalışma Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IIS istek gönderdiğim zaman 40 veya 50 saniyede cevap veriyor. Bunu api ile yaptım, bununla ilgili ne yapabilirim. Php ile iis performansını nasıl yükseltebilirim.

Teşekkürler yardımlar için.
    İyi Günler dilerim

• Tek satırlık PHP kodu örneğin <?php phpinfo(); ?> çaıştırdığında da o kadar uzun sürüyor mu, yoksa sadece API dediğin kodu çalıştırınca mı o kadar uzun sürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam phpinfoyu çağırdığım zaman 3 saniyede dönüyor. Örnek oturum açtığım zaman, 40 ile 45 saniye sürüyor bekliyorum sayfanın kendine gelmesini
  • bydoqt0rist B kullanıcısına yanıt
    Bu durumda tabi ki PHP uygulama kodlarında sorun var demektir. Fakat phpinfo() 2-3 sn sürüyorsa (ilk çağırmada dahi) PHP engine'de de sorun olabilir. Benim 2009 laptop'ta IIS ve PHP-7.2 var, phpinfo()'yu ilk çağırmada dahi 1sn altında yanıt veriyor, fakat PHP-7.2'yi kaynak kodlarından özel derledim yani en hızlı çalışacak şekilde ayarladığım için de 1sn altında.

• hocam sizinle iletişime geçebilir miyim ?
  • Merhaba sorun giderilmiştir.
    IIS serverın CPU'sunu yükselttim, 40 50 saniyede gelen cevap şuan 10 15 saniye düştü.
    Teşekkür ederim.
  • İmkanınız varsa PHP siteleri Linux üzerinde host edin. Hem performans açısından daha tatmin eder hemde kaynaklarınızı daha verimli kullanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asp.net sql randevu sistemi
    11 yıl önce açıldı
    java çalışma alanları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bydoqt0rist B kullanıcısına yanıt
    Burada iletişimde değil miyiz :)

Benim Laptop 2009 model T serisi 2Ghz Core 2 Duo işlemcili fakat RAM hızı 1066Mhz'den önceki nesil 667Mhz hızında çalışıyor ve PHP'de yavaş çalışmasıyla meşhur Zend Framework kullanan Magento gibi uygulamaları dahi birkaç sn'de çalıştırıyor. Yani API dahi olsa 10-15 sn uzun bir süre. API denilen şey zaten kısa sürmeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.