|
Ijtiyacim olmayan aracimi satmali miyim tutmali miyim?
-
-
bunlari bilsek zaten zengin olurduk...
-
Yatırımı arabayı size satan yapmış bile.
Geçmiş olsun. -
arabalarda eskidendi yatırım olayı,
piyasa durgun millette para yok,kredi olaylarıda eskisi gibi değil,eskiden krediler ödenebilecek pozisyonda idi şuan bu kapı kapalı.piyasada bu yüzden eskisi gibi değil,açıkcası nakitide kimse arabaya bağlamaz geçmiş olsun
-
o aracın yatırım olarak kaymağı yenmiş, aldığınız fiyatın ne kadar üzerinde satabilirseniz kardasınız. araç lazım değilse satın ve ortam düzelene kadar bekleyin. yatırım olarak nerede bekleyeceğinizi bilsek otomobil forumunda olmazdık:) -
Şuan araç alan vatandaşların okuması geteken bir konu olmuş.
Yok taigo şu paraya düştü yok tiguan bu para deyip fahiş fiyatlarla bir daha bu fiyata alamam deyip alan arkadaşların okunası lazım...
Otomobiller yatırım olmaktan çıkmıştır. Son 2 yılda araç alıp şuan kârda olan yoktur, önünüzdeki 10 sene de olmayacaktır.
İhtiyaç ise, alacaksınız yoksa gidin altın alın faize koyun...
-
İhtiyaç yoksa tabiki satın -
Eski aracimi satip ustune 350 bin koyup almistim. Neyse ki tamamini nakit ile almadım. O zaman benim eski arabamim degeri de o piyasaya goreydi. Şimdi faizler Eylül'de duserse, araba fiyatlari artar mi? Faiz Eylilde duser mi? Baskilanan dolar artip devaluasyon olur mu Ekim Kasim gibi? Erken seçim dusunuliyirbise kredi musluklari yine acilir diyor Tunc Satiroglu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missurvivor -- 9 Haziran 2024; 15:6:10 > -
Kaskosu, sigortası, muayenesi, MTV'si, periyodik bakımı varken nasıl yatırım aracı olabilir?
-
eski arabaların değeri hala olması gerekenden çok daha fazla.
emsali sıfır bir corolla 1200 ise 12 yaşındaki bir civicin ederi 600 olmalı maksimum ki oraya doğru gidecektir.
bakımı vergisi sigortası derken kesinlikle satmalısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 9 Haziran 2024; 17:28:51 > -
Tüm paranızı araca yatırdıysanız satın ve paranızı değerlendirin, düşük model piyasa aracı alıp binin taksiye bineceğinize kendi aracınıza binersiniz.
Yok benim daha param var derseniz binin gezin tozun kafaya takmayın derdim ama öyle olsa burda işiniz ne -
Arabanız ilandaysa bakalım ben alabilirim...
-
Arkadaşlar neye göre 'kesinlikle' satmalısın diyorsunuz onu anlayamadım ben.
Pandemide fiyatlar düşecek diye aracını satıp sattığı model yılını bile alamayanlar oldu siz burada millete arabanı sat faize koy diyorsunuz.
O para bir gecede pul olursa adam ne yapacak? Döviz cinsi yatırım yaparsa ayrı ona lafım olmaz. Sattığının daha iyisini alır 2 sene sonra.
-
Döviz cinsi yatırım derken eurobond fonu veya altin/dolar almak mi? Hisse senedi fonu almak nasil? -
İlk 2'sine ok'im diğerlerine ben para koymam. Bu benim fikrimdir karşıt görüş varsa saygı duyarım.
-
Gecen sene Türk hava yollari 183 idi arabayi aldigimda. Simdi 320 lerde. Yine boyle artar mi acaba? -
kişiden kişiye değişir fonda kazanan duymadım hiç çevremde riskte alamam herhalde ,euro,faiz,altın yapardım beklerdim
-
araba ihtiyaçdır, istanbul gibi büyük bir metropolde oturuyorsanız, gideceğiniz yerler metro, marmaray gibi ana ulaşım hatlarının dışında ise kendi aracınız en ucuz ulaşım alternatifidir,
kışın havalar soğuk ihtiyacım yok diye buzdolabını satıyorsunuz sanki
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yatırımı arabayı size satan yapmış bile.
Geçmiş olsun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X