Çalışma masası için koltuğa ihtiyacım var. Oyun koltuğuna vb. ihtiyacım olmadığı için en iyi seçenek olarak bu modeli bulabildim. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler.aspx?rdf=product |
Ikea Renberget Kullanan
-
-
Ankara İKEA'da buna benzer bir koltuğa oturmuştum. Test etmiştim. Fiyatı 600 falandı. Bu olabilir. Benim hoşuma gitmişti. Rahattı. 5-10 dakika kadar oturdum zıpladım sağlam görünüyordu.
İmkanın varsa sen de test edip alabilirsin.
178 boy 71 kg yim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The AlimAnkara İKEA'da buna benzer bir koltuğa oturmuştum. Test etmiştim. Fiyatı 600 falandı. Bu olabilir. Benim hoşuma gitmişti. Rahattı. 5-10 dakika kadar oturdum zıpladım sağlam görünüyordu.
İmkanın varsa sen de test edip alabilirsin.
178 boy 71 kg yim.
Cevabın için sağ ol hocam. Oturduğum şehirden ötürü maalesef test etme imkanım yok.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 18:29:0 > -
Evet, şimdi fark ettim. 650 TL'ye denk geliyor. 650 TL'ye daha iyi bir alternatif bulamadım.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 18:29:9 > -
Alternatif olarak Şok Market'e gelen Rampage'nin koltuğu var. O da kronik sorunlu.
-
İkea Flintan satın aldım.
-
3 aydan fazla olmuş. Memnun musunuz masadan hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X