Bildirim
İKİ ACCOUNTU AYNI ANDA AÇMA.. yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1daha exe tiklican acilacak bu kadar basit -
Oyna gir Alt+Enter yap.
Snra tekrar .exe ye tıkla 2. pencere aciLsin -
denedim fakat olmadı. oyun zaten açık diyor. siz bu şekilde açabiliyor musunuz? başka bir yöntemi var mı? -
Hmm server korumalı o zaman -
sağ click
farklı çalıştır
bilgisayar yöneticisi olarak
-
bunun icindekileri system dosyası icine at
http://files-upload.com/files/649807/LİNEAGEYİ 2 KERE AÇMAYA YARAYANLAR.rar
ben bunu kullaniyorum system dosyası icindeki l2.exe den Oyuna gireceksin -
BEN 3 PENCERE OYNIYAMIYOM CİFT CEKİRKLI BILGISAYAR L2 Yİ -
ben 4 sene önce aldıgım bilgisayarımla 2 penceree rahat oynayabiliyorum ballıyım galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: meray
BEN 3 PENCERE OYNIYAMIYOM CİFT CEKİRKLI BILGISAYAR L2 Yİ
Birde söylemek istediğini tam oLarak yazabiLsen.... Tükrçe yazma vede konuşma kursuna gitmeni tavsiye ederim... iyice içine ettiniz türkçenin. -
islemcin yetmiodur ondan acamassin ona bakarsan ben 1 pencerede zor oynuom bnm sistemle
ayrica Turkceyi super kullanmissin
gerci bnmde biras hatalarm war caktirma -
quote:
Orjinalden alıntı: DeseCrate
quote:
Orjinalden alıntı: meray
BEN 3 PENCERE OYNIYAMIYOM CİFT CEKİRKLI BILGISAYAR L2 Yİ
Birde söylemek istediğini tam oLarak yazabiLsen.... Tükrçe yazma vede (ve de )konuşma kursuna gitmeni tavsiye ederim... iyice içine ettiniz türkçenin (Türkçe'nin ).
Bence sen de git -
Failatün feilatünn....
Yavf bırakın bunları. Herkesi düzeltmeye kalksak ooooooooooooo. -
bunun iCin iLk once Pc iyi oLmasi Lasim ,ve Dragon system dosyasi biraz fazLa Yhani 2 oyun acmasi iCin cuper 1 pc oLmasi Lasim NormaL serverLarindakinden farkLi Daha Buyuk acman icin 2 sefer tiklaman yetio weya system ayni yere kopyalaman qerekio yanLis biLgi werdiysem sry
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X