Bildirim
İki araç arasında kaldım
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Polo -
Sebep verebilirseniz sevinirim hocam, 7 bin TL farka değer mi? Evet polo daha iyi fakat 7 bin lira daha fazla, beni arada bırakan bu zaten. Saygılar. -
Corsa.7k fark var arada -
7k var -
Görüşleriniz için teşekkürler.
@xrebelliousx -
quote:
Orijinalden alıntı: Narthyard
Sebep verebilirseniz sevinirim hocam, 7 bin TL farka değer mi? Evet polo daha iyi fakat 7 bin lira daha fazla, beni arada bırakan bu zaten. Saygılar.
Hocam amcamın 98 Polo clasici vardı. O zamandan beri WW Hayranıyım.
Şimdiki poloda iyidir -
Anladım hocam, biraz mantıktan ziyade fanatiklik sanırım yönelimin amacı. Açıkçası polo'ya binmek daha güzel sonuçta vw, fakat yine de corsa 7 bin lira ucuz, sonuçta arabayı alınca bitmiyor, kaskosuydu, sigortasıydı, benziniydi, otopark parasıydı. Bunlara en azından bütçe oluşturur diyorum 7 bin lira. -
Ben hayatta poloya 40 bin vermem nedir ya ? Alt tarafı vw polo 28bine sıfırı satılırdı şu hale bak geçin hocam geçin corsa alınır ona da pazarlık edin b segment arabaya full donanımlısına verilir 45 dahada verilmez -
DSG riskinide düşünürseniz ki arada 7000TL gibi ciddi bi rakam varken kesinlikle Corsaquote:
Orijinalden alıntı: Narthyard
Anladım hocam, biraz mantıktan ziyade fanatiklik sanırım yönelimin amacı. Açıkçası polo'ya binmek daha güzel sonuçta vw, fakat yine de corsa 7 bin lira ucuz, sonuçta arabayı alınca bitmiyor, kaskosuydu, sigortasıydı, benziniydi, otopark parasıydı. Bunlara en azından bütçe oluşturur diyorum 7 bin lira. -
Corsaquote:
Orijinalden alıntı: Darkmavy
7k var
7k var ve poloda dsg sıkıntısı var -
1,4 otomatik.gayet uygun fiyatı.polonun 1,4 manuelini o fiyata veriyorlar.en ucuz 1,2 ler 30-31 bandından başlıyor.test sürüşü yapıp beğenirseniz corsayı tercih edin derim -
Teşekkür ederim hocam, yorumunuz çok makbule geçti. Ben de böyle düşünüyorum, işte insan bazen acaba diye düşünebiliyor. Bazen araç sırf kendi benlik için değil de, başkalarına göre nasıl gözüktüğüne göre de seçilebiliyor. VW'yi pahalı yapan da bu zaten, işte insan alınca bari bir şeye benzesin diyor ama dediğiniz gibi 40 bin çok pahalı, keşke polo da 33 bin olsa da düşünmeden onu seçsek. -
Hocam 7.000 Lira az bir para değil, o yüzden bende Corsa diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: GrandLotus
Ben hayatta poloya 40 bin vermem nedir ya ? Alt tarafı vw polo 28bine sıfırı satılırdı şu hale bak geçin hocam geçin corsa alınır ona da pazarlık edin b segment arabaya full donanımlısına verilir 45 dahada verilmez -
Sanırım fazla düşünmeye gerek yok, mantık corsa diyor, teşekkür ederim arkadaşlar görüşlerinizi paylaştığınız için. DSG sıkıntısını öyle sadece duyuyorum hiç tecrübem olmadı ama eğer bu kadar rahatsız edici bir şeyse, hiç düşünmeye gerek yok. Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Power
Hocam 7.000 Lira az bir para değil, o yüzden bende Corsa diyorum.
Bir vw sahibi ya da fanatiği olduğunuz halde böyle temiz bir yorum için teşekkürler hocam. -
Yani hocam yani seçim sizinde unutmayın 2,5 yıl önce 1.6 Comfortline Passat 44 bine satıldı ya kaldı ki Passat d segment araba polo ne ya. Yineliyorum full donanımlısına verilir o para ancak.
Hatta 40bin verebilirseniz 2. el bakın derim.Corsa'danda Polo'danda güzel araçlar alabilirsiniz 40 bin bütçe hafife alınacak bir bütçe değil -
Yani hocam yani seçim sizinde unutmayın 2,5 yıl önce 1.6 Comfortline Passat 44 bine satıldı ya kaldı ki Passat d segment araba polo ne ya. Yineliyorum full donanımlısına verilir o para ancak.
Hatta 40bin verebilirseniz 2. el bakın derim.Corsa'danda Polo'danda güzel araçlar alabilirsiniz 40 bin bütçe hafife alınacak bir bütçe değil -
Corsada güzeldir hocam bence 7 bine değmez. Donanım paketiyle o 7 bini kapatıp Corsa alın derim. Konfor olarak C sınıfı gibiydi Teyzeme kiralamıştık 2-3 saat kullanma fırsatım olmuştu.quote:
Orijinalden alıntı: GrandLotus
Haklısınız hocam, şimdi dolar yüzünden her arabanın fiyatı uçuk. 45.000 liralık arabada bile otomatik klima yok şimdi ki zamanında 2006 toyota aldığımızda otomatik almıştık 33 bin'e. Saçma bir karşılaştırma oldu ama ne demek istediğinizi anladım hocam, çok sağ olun.
Benzer içerikler
- dacia sandero 0.9 tce stepway yorum
- hyundai i20 1.4 mpi jump otomatik vites yorumları
- kia cerato 1.6 crdi yorum
- sürmesi en kolay arabalar
- cupra formentor yorum
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X