Şimdi Ara

İKİ ARAÇ ARASINDA KALDIM YARDIMLARINIZ LÜTFEDER MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 doblo 1.3 multijet 7000 km de değişen ve boya yok sadece hafif çizik var.tek kapılı tek airbag camlıvan temiz araç fiyatı 18.000 en son olur diyor.
    2000 astra benzinli normal vites 125.000 km de arka iki çamulruk boyalı ve bagaj kapağı değişmiş.başka boya yok.bakımları yeni yapılmış.tamerde sıkıntısı da yok..17.750 tl.ayrıca bunun 250 tl kaparosunu da verdik..

sizce hangisine yönelmeli yim? doblonun eksisi bandrol olayı 6 ayda 350 civarı olması lazım.artısı dobloyu alırsam baba dan da 1-1,500 tl yardım alıcam..zaten elimde 12.000 var kalanı borç olacak.

sizden gelen tecrübelere dayanarak iki araç arasında seçim yapacağım.

• tabiki lütfederim.vw al.golf olsun.kapısından tok ses çıkıyor ayrıca ön göğüste güzel plastik var. kaç model olursa olsun.paranın yettiği kadar.
  • birisi kamyonet birisi araba. ne istediğine bağlı. eğer kofor, yüksek hızda güven, yol tutuşu, tip istiyorsan astra. eğer yük taşımak, geniş bagaj hacmi istiyorsan doblo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür seçimlerde kullanım amacınız önemlidir aile tipi araçlar için eşya konusu filan gündeme gelince doblo,modelli olması da ayrıca bir + dır.aracın temiz olması vs filan iyidir.astraya gelince BENCE en sağlam kasası olmasına rağmen zaten siz de yazmışsınız aracın biraz kusuru var...Ancak zaten siz kapora verdiğiniz için paranız ziyan olmasın alın gitsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzem_31 -- 13 Aralık 2012; 1:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzem_31

bu tür seçimlerde kullanım amacınız önemlidir aile tipi araçlar için eşya konusu filan gündeme gelince doblo,modelli olması da ayrıca bir + dır.aracın temiz olması vs filan iyidir.astraya gelince BENCE en sağlam kasası olmasına rağmen zaten siz de yazmışsınız aracın biraz kusuru var...Ancak zaten siz kapora verdiğiniz için paranız ziyan olmasın alın gitsin :)

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam normalde ticari arac benim icin tercih edilesi degildir pek ama bence dobloyu tercih edin az yakar, daha az km li. Daha genis hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensuous_16

2009 doblo 1.3 multijet 7000 km de değişen ve boya yok sadece hafif çizik var.tek kapılı tek airbag camlıvan temiz araç fiyatı 18.000 en son olur diyor.
    2000 astra benzinli normal vites 125.000 km de arka iki çamulruk boyalı ve bagaj kapağı değişmiş.başka boya yok.bakımları yeni yapılmış.tamerde sıkıntısı da yok..17.750 tl.ayrıca bunun 250 tl kaparosunu da verdik..

sizce hangisine yönelmeli yim? doblonun eksisi bandrol olayı 6 ayda 350 civarı olması lazım.artısı dobloyu alırsam baba dan da 1-1,500 tl yardım alıcam..zaten elimde 12.000 var kalanı borç olacak.

sizden gelen tecrübelere dayanarak iki araç arasında seçim yapacağım.

7000 km de mi?yoksa bir sıfır eksik mi?Tercih edin diye söylemiyorum ama doblonun fiyatı iyi görünüyor.Ben de aynı doblonun 2008 i var,ben o fiyata vermedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.