Şimdi Ara

iki dakka baksanız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler sınav sonuçları açıklandı sıra geldi tercihlere.Aşağıda yazacağım üniversitelerin hemen hemen hepsine yerleşebiliyorum.Puanım 300 ve sıralamam 127 bin.

ÜNİVERSİTE ALAN sIRALAMA PUAN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ Otomotiv Mühendisliği (M.T.O.K.) 210.000 --- 287.289

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.) 235.000 --- 274.914

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) 182.000 --- 302.152

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mekatronik Mühendisliği(M.T.O.K.) 135.000 --- 332.224

MARMARA ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) 151.000 --- 321.240

MARMARA ÜNİVERSİTESİ Mekatronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 93.700 --- 369.147

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.) 282.000 --- 254.684

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Mekatronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 157.000 --- 317.277

AFYON KOCATEPE ÜNİ Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) 204.000 --- 290.071

AFYON KOCATEPE ÜNİ Otomotiv Mühendisliği (M.T.O.K.) 238.000 --- 273.455

PAMUKKALE ÜNİ(DENİZLİ) Mekatronik Mühendisliği (M.T.O.K.) YENİ - YENİ

PAMUKKALE ÜNİ(DENİZLİ) imalat Mühendisliği (M.T.O.K.) YENİ - YENİ

SÜLEYMANDEMİREL ÜNİ(ISPARTA) İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.) YENİ - YENİ

CUMHURİYET ÜNİ (SİVAS) imalat Mühendisliği (M.T.O.K.) YENİ - YENİ

CUMHURİYET ÜNİ (SİVAS) Otomotiv Mühendisliği (M.T.O.K.) YENİ - YENİ

Ben ankarada oturuyorum. Açık konuşmak gerekirse rahatıma düşkün ve evime bağlı biriyim.Şehir dışında üniversite hayatı nedir bilmediğim için sıkıntı çekerim gibi geliyo.Onun için önceliğim gazi otomotiv.Ama diğerlerinide düşünmeden edemiyorum.Siz benim yerimde olsanız tercih listeniz nasıl olurdu? Bu alanlar hakkındaki görüşlerinizi,nasıl bi yol izleyeceğim hakkında bana tavsiyelerde bulunursanız benm için gerçekten çok iyi olur çünkü kafam çok karışık fikirlere,tavsiyelere ihtiyacım var...

• Mekatronik geleceğin mesleği ilk tercihe koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Mekatronik geleceğin mesleği ilk tercihe koy.

Otomotiv nasıl sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit_449

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Mekatronik geleceğin mesleği ilk tercihe koy.

Otomotiv nasıl sence?

O da önemli bir sektör sonuç olarak yayadan daha çok aracın piyasada olduğunu biliyoruz ama mekatronik bizim ülkemizin şuanda çalışana aç olduğu bir sektör bence bu yönden çok önemli 4+2 yıl şeklinde master programlı bir bitiriş yapsan çok fena kaparlar seni.
  • Evimle aynı şehirde olmak istiyorum ama seçeceğim mesleğe değecekse başka şehirdede yaşarım.Sakaryanın mekatronik mühendisliği olacak eğer olacaksa. Marmaranın ki zor.
  • Başka fikir verecek arkadaşlar yokmu?
  • kardeş ben de senin gibiydim. sevdiğim iş bilgisayar mühendisliğiydi. il dışından bir yer kazandım ve zor d olsa bir yıl okudum. ama dayanamadım ve bıraktım çünkü aileme ve rahatıma çok düşkündüm. sonraki yıl kendi ilimde tıp kazandım şimdi gayet mutluyum. dersler çok zor orası ayrı tabi ama insanın evi gibisi yok. tabi senin hayatın senin kararın sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende senin gibi pişman olmaktan korkuyorum.Sonra burnumdan gelmesin,zorla yaşamıyım başka yerde.En iyisi evde kalmak
  • Dışarıda okumak istemiyorsan yazma, pişman olma ihtimalin yüksek. Ben kendi ilimde okumam diyen bir insandım, benim bile bazen, of ulan evde okusaydım rahat olurdum dediğim zamanlar oluyor. Şimdi olsa yine dışarı yazardım tabi o ayrı
  • Yine dışarıyı yazardın hı çok kararsız kaldım lanet olsun napacağını bilmemek adamı bitiriyo
  • Kesinlike PAÜ mekatronik karşim gel sana yardımcı olurum ortamlara sokarım her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiBiLCAN

Kesinlike PAÜ mekatronik karşim gel sana yardımcı olurum ortamlara sokarım her türlü

PAÜ hangi üniversite kardeşim ya anlamadım bide neden o anlatele azcıh
  • quote:

quote:

Kesinlike PAÜ mekatronik karşim gel sana yardımcı olurum ortamlara sokarım her türlü

Pamukkale Üniversitesi kampüsü ve şehir çok güzel . Ne ararsan var. Denizli ' nin kızı tozu horozu derler

• quote:

quote:

quote:

Pamukkale Üniversitesi kampüsü ve şehir çok güzel . Ne ararsan var. Denizli ' nin kızı tozu horozu derler

Tercihlerimde ilk sıralara yakın gelirsem bulurum seni

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her daim karşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her daim karşim

eyvallah

• Bnce uzaklari yaz derim. çünkü aileden uzaklaşıp dışarlara gitmek insana çok iyi şeyler katıyor.

Üzülürüm sıkıntı çekerim vs. deme. Bu ilk başlarda oluyor. ama bi arkadş çevresi iyi yaparsan eve dönmek istemezsin. bnm bu sene bitti üni. Şehir dışındaydım 7 saat sürüyor gitmesi. Arkadaş çevrem çok iyidi. hayatımın sonuna kadar öyle olmasini isterdim.

he her yerde çevre yaparsın ama şehir dışında herşey daha farklı bence.

Bi de insanın kişiliği ile ilgili. sen belki daha çok zorlanabilirsin orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Bnce uzaklari yaz derim. çünkü aileden uzaklaşıp dışarlara gitmek insana çok iyi şeyler katıyor.

Üzülürüm sıkıntı çekerim vs. deme. Bu ilk başlarda oluyor. ama bi arkadş çevresi iyi yaparsan eve dönmek istemezsin. bnm bu sene bitti üni. Şehir dışındaydım 7 saat sürüyor gitmesi. Arkadaş çevrem çok iyidi. hayatımın sonuna kadar öyle olmasini isterdim.

he her yerde çevre yaparsın ama şehir dışında herşey daha farklı bence.

Bi de insanın kişiliği ile ilgili. sen belki daha çok zorlanabilirsin orası ayrı.

Haklısın.O yüzden bu kadar kararsız kaldım zaten.İkiside cazip geliyo...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.