Merhabalar arkadaşlar, benim bilgisayarım Dell Inspiron 5521 . Onboard olarak Intel HD 4000 var , harici olarak da Radeon 8730m bulunmakta.
Oyunlarda geçiş sorunu var. Önceden Radeon çalıştırırken şu anda çalıştırmıyor. Radeon ile kullanamıyorum. Bunun üzerine ben de ilk olarak Intel i devre dışı bıraktım. Radeon kaldı.
Sonrasında işe yaramadı diye Intel'i etkinleştirdim. Ancak onunda yanında ünlem çıktı. Şu anda ikiside çalışmıyor. Resimleri ekledim cevap için şimdiden teşekkürler.
Neden olduğunu söylemek zor ama varsa imkanın kartı başka bir pc de dene orda çalışıyorsa sorun anakarttadır..Sen bu dediklerimden önce bios pilini çıkarıp biosu sıfırla bir de öyle dene sonucu paylaş..
Notebook olduğu için açmaya teşebbüs edemedim açıkçası. Daha yeni böyle bir sorun oldu. Şaşkmınım. Pc'yi yaklaşık 4 ay önce aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: SüpermiyimNeyimm
Neden olduğunu söylemek zor ama varsa imkanın kartı başka bir pc de dene orda çalışıyorsa sorun anakarttadır..Sen bu dediklerimden önce bios pilini çıkarıp biosu sıfırla bir de öyle dene sonucu paylaş..
masaüstü değil notebook
bu arada eğer ikisi de çalışmıyor olsaydı ekran gelmezdi yani biri kesin çalışıyor
GreenCrocodile*G
kullanıcısına yanıt
Kardeşim bir Pc ciye götür baksın normal yolla yapılacak iş deil.
Garantisi devam etmekte zaten en kötü Electroworld'e götürmeyi düşünüyorum .
Monitörün kendi ekran kartıyla çalışmakta şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenCrocodile* -- 4 Aralık 2013; 17:33:35 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme