Şimdi Ara

iki farklı ssd kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell latitude laptopum var, ssd takviyesi yapmayı düşünüyorum, samsung 850 pro serisinden 256lık ve 512lik modelleri ayrı ayrı alıp kullanmayı düşünüyordum fakat bi arkadaşım, iki tane ssd kullanacaksan ikiside aynı olsun, öbür türlü uzun ömürlü olmaz, yada ona benzer bi şey söylemişti, kısaca ikisinide 256lık al yada ikiside 512lik olsun dedi, cidden böyle bir şey var mı ?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffr100

dell latitude laptopum var, ssd takviyesi yapmayı düşünüyorum, samsung 850 pro serisinden 256lık ve 512lik modelleri ayrı ayrı alıp kullanmayı düşünüyordum fakat bi arkadaşım, iki tane ssd kullanacaksan ikiside aynı olsun, öbür türlü uzun ömürlü olmaz, yada ona benzer bi şey söylemişti, kısaca ikisinide 256lık al yada ikiside 512lik olsun dedi, cidden böyle bir şey var mı ?

ssd'nin ayni marka, model ve seri olmasi yeter boyutu onemli degil misal 840 evo ile 850 pro'yu ayni anda kullanamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buffr100 B kullanıcısına yanıt
    Ilk defa Boyle birseyi sizden duydum, raid 0 yapsaniz bile 2 farkli ssd kullanilabiliyor(sadece boyutu kucuk olanin boytuna dusuyor 128gb - 120gb ise 120*2 oluyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki farklı ram uyumu??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.