resimlerde de göründüğü gibi işlemcim iki tane görünüyor? Çok garibime gitti. Ayrıca ses ve ısı sorunlarım bundan kaynaklanıyor olabilir mi diye düşündüm. Neden iki tane görünüyor bu arkadaşlar?
hyper threading çift çekirdek gosteriyo
ohh kötü bişey sanmıştım. hyper threading yazıyordu kutuda unutmuşum
bendede aynı o çift çekirdek işlemcilerde yapıyor
Bi de ben 80GB 7200Rpm sata harddisk ile 40GB 5400Rpm ata harddisk beraber kullanıyorum. 5400 devirli olan diğerinden daha çok ısınıyor ve eski. ses ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
biri on bellegi gosteriyor diyeride normal islemciyi gosteriyo
quote:
Orjinalden alıntı: sevgiye_dair
ya hocam bu ne demek şimdi on bellekle işlemci hızının ne alakası var bana bunu açıklarmısın bole bilgiler veriyosun sonra bilmeyen adamlarda inanıyo
ya hocam bu ne demek şimdi on bellekle işlemci hızının ne alakası var bana bunu açıklarmısın bole bilgiler veriyosun sonra bilmeyen adamlarda inanıyo
quote:
quote:
o zaman tek işlemci olanlar sadece ön bellek mi gösteriyor youksa sadece arka bellekmi sen bizi güldürdün allahda seni güldürsün
:) :) :)
herşey normal merak etme en azından işlemcin için hyper threding yani işlemcin kendini 2 ye boluyor zorlandığı anda ikinci kısım işllevseelleşiyor daha basidi tek şerit bi yol var arabalar (bilgiler) gidip geliyor senin bilgisayarındaki yol 2 şerit bilgiler daha hızlı hareket ediyor yani iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme