Arkadaşlar iki kişi aynı anda oynayabileceğimiz oyun varmıdır acaba?
2 kisi yok ama 3 kisi oynayabileceginiz oyunlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamscape
2 kisi yok ama 3 kisi oynayabileceginiz oyunlar var.
Mesela Resident Evil oynuyoruz şu an ama biri kalkıyor öbürü oynuyor falan olmuyor... 2 gamepad alıp pc de oynayacağımız 2 kişiik oyun kimse çıkarmamışdır acaba?
Sanmıyorum
Daha kesin olursanız daha kaliteli çevaplar alırsınız. Nasıl bir oyun düşünüyorsunuz mesela? Platform olarak en basitinden emulatörlerle eski NEO-GEO oyunlarını deneyebilirsiniz ya da daha modern bir şey istiyorsanız Left 4 Dead PC versiyonu iki kişi olarak oynanabiliyor(ufak bir konsol komutuyla) . . . ya da PES-FIFA serileri vesaire.
quote:
Orijinalden alıntı: RakGitarMen
Sanmıyorum
/>
Daha kesin olursanız daha kaliteli çevaplar alırsınız. Nasıl bir oyun düşünüyorsunuz mesela? Platform olarak en basitinden emulatörlerle eski NEO-GEO oyunlarını deneyebilirsiniz ya da daha modern bir şey istiyorsanız Left 4 Dead PC versiyonu iki kişi olarak oynanabiliyor(ufak bir konsol komutuyla) . . . ya da PES-FIFA serileri vesaire.
Hocam maç ben seviyorum ama herif sevmiyor... Ona Tomb Raider Resident Evil ya da İndiana Jones türevi oyunlar lazımmış.... Bu tarz oyunlar yani...
Tomb Raider tarzı için Obscure 2 deneyebilirsiniz. Onun haricinde dediğim gibi Left 4 Dead, Shadowgrounds gibi oyunlar var arkadaşınızın istediği gibi. Maalesef PC'de iki kişilik oyunlar varlığı tehlikede olan bir tür.
quote:
Orijinalden alıntı: RakGitarMen
Tomb Raider tarzı için Obscure 2 deneyebilirsiniz. Onun haricinde dediğim gibi Left 4 Dead, Shadowgrounds gibi oyunlar var arkadaşınızın istediği gibi. Maalesef PC'de iki kişilik oyunlar varlığı tehlikede olan bir tür.