Şimdi Ara

İki kitap arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın polisiye tarzda kitap almaya gidicem ama şu iki kitap arasında kaldım.

•John Verdon - Aklından bir sayı tut (aslında bu kitabı alıcaktım ama olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı)

•Harlan Coben - Kapan

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla polisiye okuyan bir insan değilim ama gerçekten aklından bir sayı tut boş kitap onun yerine grange öneririm siyah kan ve kurtlar imparatorluğu okudum ikiside sürükleyici yada eskilerden sherlock holmes alabilirsin kısa hikayelerinden birini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildboy01

fazla polisiye okuyan bir insan değilim ama gerçekten aklından bir sayı tut boş kitap onun yerine grange öneririm siyah kan ve kurtlar imparatorluğu okudum ikiside sürükleyici yada eskilerden sherlock holmes alabilirsin kısa hikayelerinden birini .

Yorumun için teşekkürler. Grange nin siyah kanı okumuştum. Bu iki kitapdan birini almak istiyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapanı okumadım aklından bir sayı tutu okudum iyi kitaptır tavsiye ederim
  • aklından bir sayı tut güzel kitap. ben çok beğenmiştim. sürükleyici,sonunu merak ettiren bir kitap.
  • Yorumlarınız içim teşekkürler. AKlından bir sayı tut'u aldım inşallah memnun kalırım. İyi forumlar
  • Polisiye olarak Conan Doyle ya da Agatha Christie tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.