Şimdi Ara

İki kız arası kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 sene önce bir kızı sevdim kızla daha önceden de yakındık zaten galiba bu yakınlıktan dolayı bu hisler doğdu . ben sevdiğimi söyledikten sonra 2 ay kada uğraştım ve daha çıkmadan bitanemli hayatımlı konuşamalar başladı ve bu işin adını koyalım dedik ve sevgili olduk . sevgili olduğumuz günden sonraki gün kıza bişey oldu iki kelime etmemeye başladı , attığı mesajlar 3 kelimeyi geçmiyodu çok isteksizdi konuşmak istemiyo gibiydi çok uğraştım ama 1 hafta sonra ayrıldık , sandığım gibi senden hoşlanmıyomuş sana zarar vermek istemiyorum vs. vs. klasik zırvalarla ayrıldı benden . bende bi karar vermeliydim ya koşacaktım peşinden yada bırakacaktım ve karar verdim bıraktım . sonra bu sene bir kızdan çok hoşlanıyorum dünyalar güzeli , çok düzgün biri , yani evlenilecek bir kişide aklınıza gelecek herşeye sahip saygılı , seviyeli ve en önemlisi aşkını arıyo ve daha kimseyle çıkmadı üstelik belkide 20 den fazla teklif almıştır . neyse konumuza dönelim , bu eskiden peşinden koştuğum kız bana mesaj attı ve yaptığı herşeyden dolayı pişman olduğunu söyledi uzun uzun konuştuk ve ayların insanı çok olgunlaştırdığını şimdi olsa böyle bi hatayı asla yapmayacağını söyledi , bende beni buna inandır dedim elimden gelen herşeyi yapıcam seni kazanmak için dedi , çok arada kaldım yardım eder misiniz ?

not:güzel olanla devam et yazmayın ikisi de güzel lanet olsun
    not:eskisine karşı güven kaybım çok yüksek bi kere yapan bi daha yapar düşüncesi var ama yenisi de ayarlayabilir miyim bilmiyorum çok farklı bişey o

• seni en çok sevenin peşinden koş
  • Beni iyi dinle.
    Eğer ilki seni gerçekten sevseydi ikincisi olmazdı. Bu ikiniz icinde geçerli. Bu sözden ne anlam çıkarıyor isen onu uygula .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

seni en çok sevenin peşinden koş

eskisi beni seviyo yeni olansa aramız çok çok iyi ama bana karşı bişey hissediyo mu yada beni sever mi bilmiyorum
  • quote:

seni en çok sevenin peşinden koş

hakli seni sevenin pesinden git

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Beni iyi dinle.
    Eğer ilki seni gerçekten sevseydi ikincisi olmazdı. Bu ikiniz icinde geçerli. Bu sözden ne anlam çıkarıyor isen onu uygula .

bende aynı düşüncedeyim ama bana attığı bi mesaj kafamı karıştırdı '' insan aylar içinde olgunlaşıyormuş bunu fark ettim , şimdi yapar mıydın ayrılır mıydın diye sorarsan yapmazdım , pişman mısın diye sorarsan evet pişmanım '' diye bi mesaj attı .
  • 2 numara senın teklıfını gerı cevırmezse ve senı gercekten sevıyorsa bırakma derım
    bır yanlış bin doğruyu sınatır derler guven olmayan bı ılıskı olmaz 1 numaraya pek yaklasma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elinden geleni yapsın sonra bakarık evlenicek kızı tercih et diğeri yanar döner biri.Ama önce diğerine teklif et olmazsa baştakine dön
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

2 numara senın teklıfını gerı cevırmezse ve senı gercekten sevıyorsa bırakma derım
    bır yanlış bin doğruyu sınatır derler guven olmayan bı ılıskı olmaz 1 numaraya pek yaklasma.

zamanında ben 2 numaraya açıldım ve karşılık görmedim 3 yıl geçti onun üstünden , daha o zamandan anlamıştım çok düzgün biri olduğunu ve 3 yıl geçmesine rağmen hala çok düzgün biri , aramız iyi ciddi derecede iyi ama teklif edip de yine karşılık göremezsem ya o gözle bakmıyosa daha emin değilim çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkneker

quote:

2 numara senın teklıfını gerı cevırmezse ve senı gercekten sevıyorsa bırakma derım

zamanında ben 2 numaraya açıldım ve karşılık görmedim 3 yıl geçti onun üstünden , daha o zamandan anlamıştım çok düzgün biri olduğunu ve 3 yıl geçmesine rağmen hala çok düzgün biri , aramız iyi ciddi derecede iyi ama teklif edip de yine karşılık göremezsem ya o gözle bakmıyosa daha emin değilim çünkü

2 ye teklıf et baktın olmuyor 1 numarayı bıraz surundur hırs yapsın çıkın

• quote:

Orijinalden alıntı: go_can

elinden geleni yapsın sonra bakarık evlenicek kızı tercih et diğeri yanar döner biri.Ama önce diğerine teklif et olmazsa baştakine dön

bende aynı düşüncedeyim elinden geleni yapsın bakalım neler yapabilecek gerçekten sevdiğini belli edebilecek mi ? neler yapabilir merak ediyorum . işte evlenecek kız acaba beni düşünüyo mu ?
  • quote:

quote:

quote:

2 ye teklıf et baktın olmuyor 1 numarayı bıraz surundur hırs yapsın çıkın

ya anlatamıyorum ki 2 numarayı bu kadar çabuk kaybetmeyi de göze alamıyorum :D

• senn durumu bende yasadım 2.kızla devam ettm ama 1 hafta sürdü ve hala unutamadm ve 148 gün geçti sen sen ol emin olmadan bişeyler yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoekseLLo

senn durumu bende yasadım 2.kızla devam ettm ama 1 hafta sürdü ve hala unutamadm ve 148 gün geçti sen sen ol emin olmadan bişeyler yapma

oo seninle konuşmam lazım o zaman ayrılma burdan anlat biraz :)
  • quote:

quote:

Beni iyi dinle.

bende aynı düşüncedeyim ama bana attığı bi mesaj kafamı karıştırdı '' insan aylar içinde olgunlaşıyormuş bunu fark ettim , şimdi yapar mıydın ayrılır mıydın diye sorarsan yapmazdım , pişman mısın diye sorarsan evet pişmanım '' diye bi mesaj attı .

zaman geçtikte olgunlaşan tek şey armuttur.

salla 1.yi.. 2.de olmazsa ya 1.yi süründür ya da başka ufuklara yelken aç
  • 2. sini ayarla. 1. sini yedekte tut işte de kafam karışık daha sonra konusalım bla bla.. sonra baktım olmadı 1. ye git.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoekseLLo

senn durumu bende yasadım 2.kızla devam ettm ama 1 hafta sürdü ve hala unutamadm ve 148 gün geçti sen sen ol emin olmadan bişeyler yapma

oo seninle konuşmam lazım o zaman ayrılma burdan anlat biraz :)

Eğer tavsiye bekliyosan ilk kız gerçekten pişmansa ama gerçekten ikinciyi bosver ilkine geri dön eğer baktın olmadı ikinciyle devam et ben bunu yapmadığım için pişmanım
  • 1 tektir

• quote:

quote:

quote:

Beni iyi dinle.

zaman geçtikte olgunlaşan tek şey armuttur.

salla 1.yi.. 2.de olmazsa ya 1.yi süründür ya da başka ufuklara yelken aç

şuan kesin olan tek bişey var 1. sürünecek o kesin zamanında az çektirmedi bana şimdi sıra ondan anlasın biraz .
    şu durumlardan bir kurtulayım bi karar veriyim elimde ikiside kalmazsa yeni ufuk zaten beni bekler

• Eskisi gibi yürümez hep bir eksiklik yaşayabilirsin.yeni hatunla yola devam et eskiyi salla.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.