Şimdi Ara

İki Laptop Arasında Kaldım (i5+Full HD vs i7+HD)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-mavi-15-au001nt-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-1tb-8gbssd-15-6-2gb-w10.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-l50-core-i7-6500u-2-5ghz-8gb-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-24170.html

HP olan i5 ama Full HD, Toshiba ise i7 ama Full HD değil. Full HD ile HD arasında ne kadar bir fark var, oyun ve videolarda kendini gösteren bir fark mı? Şu an Full HD olanı almaya daha yakınım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki laptop arasında tek fark o değil üsttekinin ekran kartı daha iyi. İlle vatan gibi yerlerden alma derdiniz yoksa o fiyata daha iyi cihazlar alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: menez323

İki laptop arasında tek fark o değil üsttekinin ekran kartı daha iyi. İlle vatan gibi yerlerden alma derdiniz yoksa o fiyata daha iyi cihazlar alabilirsiniz

Diğer sitelere baktım Vatan haricindekilerin büyük çoğunluğu teşhir ürünüydü. Sizin bildiğiniz güvenilir bir site var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: menez323

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119702723&p=1&anchorToGo=119746817#119746817

Konunuzu görmüştüm teşekkürler.

• 15.6 inch ekranlarda epey farkediyor hd ile fhd arasındaki fark. 2500 tl harcayıp hd laptop almak bence saçma hele ki bazı cazip modellerin full hd olanları da çıkmaya başlamışken (asus x550 vs)

• quote:

Orijinalden alıntı: wagner

15.6 inch ekranlarda epey farkediyor hd ile fhd arasındaki fark. 2500 tl harcayıp hd laptop almak bence saçma hele ki bazı cazip modellerin full hd olanları da çıkmaya başlamışken (asus x550 vs)

Üstteki iyi midir peki sizce?

• C Sandoz 2 kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığım laptop(netbook aslında) HP ve memnun olmama rağmen ben şahsen o kadar para verip HP almam. Asus daha iyi bir seçim olabilir ama HP kullananların buralardaki yorumlarını okursanız daha sağlıklı bir karar verirsiniz bence.

• quote:

Şu an kullandığım laptop(netbook aslında) HP ve memnun olmama rağmen ben şahsen o kadar para verip HP almam. Asus daha iyi bir seçim olabilir ama HP kullananların buralardaki yorumlarını okursanız daha sağlıklı bir karar verirsiniz bence.

Bir önceki laptopum Asus'tu. Yine bir Asus alırsam tasarım benzerliğinden dolayı yeni bir bilgisayar heyecanı yaşayacağımı sanmıyorum. Yorumlar için teşekkürler, sizin yukaridaki yorumunuz HP'yi seçmemi sağladı.

• Umarım memnun kalırsınız :) Şu sıralar forumda konuşulmaya başlanan bir diğer model de yine vatan bilgisayardaki Hp pavilion silver, 2999tlye 6700hq işlemci ve gtx960m ekran kartı var, onu da biraz araştırmak isteyebilirsiniz karar vermeden önce
  • quote:

Umarım memnun kalırsınız :) Şu sıralar forumda konuşulmaya başlanan bir diğer model de yine vatan bilgisayardaki Hp pavilion silver, 2999tlye 6700hq işlemci ve gtx960m ekran kartı var, onu da biraz araştırmak isteyebilirsiniz karar vermeden önce

Şaka gibi, saatler önce fiyati 2600 TL olan bilgisayar ben bu konuyu açtıktan sonra 2740 TL oldu. Toshiba stokta kaldı ve bu konuyu gördükten sonra Toshiba'yı aldırmaya mı çalışıyorlar ne, ya da almak istediğim ürüne daha fazla para ödetmeyi Tesadüfse şansıma...
    İlla teşhir ürünü al diyorlar bana

• quote:

Orijinalden alıntı: C Sandoz 2

quote:

Umarım memnun kalırsınız :) Şu sıralar forumda konuşulmaya başlanan bir diğer model de yine vatan bilgisayardaki Hp pavilion silver, 2999tlye 6700hq işlemci ve gtx960m ekran kartı var, onu da biraz araştırmak isteyebilirsiniz karar vermeden önce

Şaka gibi, saatler önce fiyati 2600 TL olan bilgisayar ben bu konuyu açtıktan sonra 2740 TL oldu. Toshiba stokta kaldı ve bu konuyu gördükten sonra Toshiba'yı aldırmaya mı çalışıyorlar ne, ya da almak istediğim ürüne daha fazla para ödetmeyi Tesadüfse şansıma...
    İlla teşhir ürünü al diyorlar bana

Toshibanın kasa tasarımı çok şık ve göze hoş geliyor acayip güzel bir şey ama kışın kalorifer vazifesi görebilecek bir laptoba sahip. Ben normal kullanımda Toshiba kadar ısınan bir laptop görmedim. Havalandırma deliğine elini yanaştıramıyorsun bildiğin.

Biraz daha çıkıp şunu almanı öneririm hem oyun için hem film izlemek için harika

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-x8m23ea-gtx960m-4gb-ddr5-fullhd-15-6-228245335

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.