Bildirim
İki laptoptan hangisi acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütçen ne kadar -
Bütçem 3300 tl kadar ama mediamarkt'da 500 tl çekim var yani mediamarkt'da 3700-3500 civarıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-32CAB5881
Bütçen ne kadar -
Bu cihaz senin yazdıgın acerden 600tl daha uygun ve aynı özellikte. 500 liralık çekinle de kampanyalı ucuz bir ürün alıp onu da sattın mı 2400 e gelir,.mis.
-https://www.yukko.com/acer-aspire-a315-53g-nxh1aey007-intel-core-i5-8250u-16ghz-4gb-256gb-ssd-2gb-mx130-156-full-hd-linux-notebook-v-50163899?utm_source=akakce -
üstteki özellikleri olarak alttakinden çok farklı, amd işlemcisi alerjim olmasa üsttekini alırdım ama amd işlemci laptoplara nasıl olur bilemiyorum.
vega10 csgo da ultra 1080p de 41 ortalama fps alıyormuş. gta 5'i yüksek ihtimalle oynatmaz hocam, ancak 720p ye çekip low'a alacaksınız. mx150 ise csgo you ultra 1080p de ortalama 90fps alarak oynatmış. gta5'i de mediumda rahat oynatır. oynayacağınız oyunlara göre ben alttaki diyorum ama 256gb ssd size yetmez ne yazık ki mx150'li 8gb rami ve 512gb ssd'si veya ekstra hdd'si olan bir laptop bulursanız daha uzun ömürlü ve mutlu olacağınız bir laptop'unuz olur hocam. -
Hocam ileride ram ve HDD takviyesi yapacağım zaten onu alırsam şuan işler biraz karışık. -
500 tl sadece Mediarmarkt'da -
Tamam iste ordan kampanyali bir urun alip urunu satip ceki nakite cevirin demek istiyorum -
başka ürün aramak istemiyorsanız daha fazla, 2'si arasından seçenek kesinlikle alttaki olur hocam o zaman. nasılsa ram ve hdd takviyesi yapacaksınız. -
Bu fiyat bandında daha mantıklı bir seçim varsa isterim ama yok gibi pek hediye çekimle 3000 tl de olucak. -
Anladım hocam da uğraşamam bir de lazım artık laptop -
tartışmasız lenovo -
Hocam o zaman Acer derim. Acer'i yükseltmek daha kolay diye biliyorum, Lenovo bazen sorunlar çıkarabiliyormuş. Duyduğumu yazıyorum, kanıtın filan yok neden diye sorarsan da cevap veremem 😅 -
Ram ve depolamadan dolayı mı böyle dedin ? -
Lenovo alırsam yükseltmem zaten acer çok güzel ram takviyesiyle canavar olucak gibi duruyor. -
hayır lenovo ya duyduğum sempati yüzünden dedim :)
kalite olarak acer dan daha iyi bu yazdığın özelliklerde acer dan daha iyi acer ın tek avantajı intel olması ama amd çokta kötü bir işlemci değil
adobe ürünlerini kullanmıyorsan amd de çokta fark yaşamazsın render mender işlerinde intel tercih ediliyor ama çokta kullanmıycağın özelliklerde aradaki farkı anlayamazsın -
hee hocam ben ezbere konuştum ama özelliklerini incelediğimde acer atlıyor acer ı al sen ya :D -
O fiyata 2. El gtx 1060 lı laptop bulursun, nerdeyse bütün güncel oyunları da oynarsın, tabi baya bir takip ve sabır etmen lazım
Benzer içerikler
- gt740 4gb oyun performansı
- vivobook nedir
- lenovo loq alınır mı
- mühendislik için laptop
- laptop çantası önerisi
- hx işlemci nedir
- en iyi laptop
- honor magicbook art 14
- yazılım için laptop önerisi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X