Şimdi Ara

İki Netbook Arasında Kaldım... Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kız kardeşime internet, film ve ofis uygulamalarında (ofis 2009, özellikle powerpoint) kullanabileceği pili mümkünse çok uzun giden (yurt odasında priz yok) bir netbook almak istiyorum...bütçe olarak 650tl düşünüyorum. Forumu araştırdım biraz genellikle insanlar benim netbookum en iyisi diye birsürü inceleme şeklinde konu açmış...objektif olarak fikir verebilirseniz sevinirim...

Öncelikler: Pil ömrü, hafiflik (boynunda sorun var ve sürekli yanında taşıması gerekliyor), sorunsuz ve limitler dahilinde hızlı çalışması...

1- Asus Eee Pc 1005P Intel Atom N450 1.66GHZ 1GB 160GB 10" Netbook Bilgisayar ( 11 Saate Kadar Pil Ömrü* )
    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd750920&SKU=BD750920-B

2- Samsung NP-N210-JA01TR Intel Atom N450 1.66GHZ 1GB 160GB 10.1" Netbook Bilgisayar + Kılıf Hediyeli !!!
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-np-n210-ja01tr-intel-atom-n450-166ghz-1gb-160gb-101-netbook-bilgisayar-kilif-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd750645

şimdi ikisi de 11-12 saat pil ömrü vermişler ve diğer bütün özellikleri aynı, fiyatları arasında da sadece 7tl var...ikisi de kendini ıspatlamış markalar...ben karar veremedim şimdi???
    hangisini öneriyorsunuz ve neden?yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim...

• ikisinide önermem :P teksonasaya git. 555 tlye daha iisi var. lg. kapmanyada ;)
  • 2 si arasında kaldıysan eger asus...ama bana sorarsan eger samsung n150
  • Odada priz olmaması da ilginçmiş...
  • Ankara Sabancı Kız Yurdu...malesef
  • ben bunların arasında asus u tercih ederim...

asus netbooklar gerçekten çok sağlam üretiliyor, ve hybrid engine adı verilen yazılım ile pil ömrü efektif olarak değişiyor( performans ayarı ile )

ama size şöyle de bir tavsiyede bulunayım, ekranı 11-12" arası olursa çok daha rahat kullanım elde ediliyor...

bir de şarj süresi için pilin kaç hücreli olduğu ve mAH durumu önemli, en az 6 hücreli pile sahip bir netbook 5-6 saat gider...
  • Bir haftadır netbook bakan biri olarak yazıyorum

Darty ye git 530 liraya sarı kapaklı beyaz N150 promosyonda.

Bir bayana alınabilecek en güzel hediye. Kaldıysa düşünmeden al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyno78 -- 14 Temmuz 2010; 14:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyno78

Bir haftadır netbook bakan biri olarak yazıyorum

Darty ye git 530 liraya sarı kapaklı beyaz N150 promosyonda.

Bir bayana alınabilecek en güzel hediye. Kaldıysa düşünmeden al

+1500

mümkünse bunu almanı tavsiye ederim :)
  • Bence İkiside LGX130 Modelinden Kötü'dür.LG'Deki Hız Ve Performansı O İki Bilgisayardan Da Alamazsın.Şarj Olarak Baktığımızdada Ortalama Netbook'lara Göre Daha Fazla Şarj Süresine Sahip Tabiki Sizin Görüşünüz Ama İki'sinden De Pişman Olma İhtimaliniz Yiksek.

İyi Forumlar.
  • teşekküre ederim arkadaşlar akşama n150, n210 ve x130'u asuslarla bir kıyaslayayım bakalım...
  • Aralarında da 7 TL olduğuna göre Samsung alma derim. Asus ee PC yi tercih ederim ama bunnu teknik özelliklere bakmaksızın duygusal olarak söylüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.