Şimdi Ara

İki Nexus Aynı Anda Patlarsa Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden merak ediyorum hangi takım kazanır ya da berabere mi olur, berabere olursa ne olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanın serverlar tarafından işlenebilen en ufak birimine kadar da olsa biri önce patlar mutlaka ama özellikle böyle ayarlandıysa ne olur bilmiyorum.

Bir diğer değişken de nexusların neden patladığı, bir tarafınki can puanı bittiği için diğer taraf da sur verdiği içinse sur veren taraf galiba yenik sayılıyor. Yani böyle durumlarla karşılaşıldığı söylentisi var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruya youtubede bir kanal cevap vermişti diye hatırlıyorum

• milisaliseler konuşur. beraberlik söz konusu değil fakat aynı anda vurma söz konusuda olamaz elbette bi salise farkı olacaktır
  • Aynı anda olması imkansıza yakın diğer durumlarda ilk patlayan değilde sonradan nexusu patlayan takım kaybediyor

• Oyun yazılımı geliştirilirken win durumunu kontrol eden hangi if statementi önce geliyorsa o takım kazanır.
  • herkes ölür gardaş kimse o kadar şiddetli 2 patlamadan sağ kurtulamaz

bunlar ne abuk sabuk sorular yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknik olarak aynı anda patlama şansı var. Oyundaki hareket sistemi, nasıl birim karelere ayrılmışsa (Hareket hızı 300 olan biri, saniyede 300 birim yol katetmesi gibi) aynı şeyi birim saniye için de söyleyebiliriz.

Tabii bunu ne denli bölmüşler bu konuda fikrimiz yok, ancak yine de aynı anda patlama şansı var.
    Basit bir kodlamayla sorunu da çözebilirler.
    Patlama sürelerin eşit olduğu zamanda, en çok altın hangi takımdaysa o takım kazanır gibisinden. Belki böyle bir şey de vardır onu bilemiyorum tabii. Riota sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Teknik olarak aynı anda patlama şansı var. Oyundaki hareket sistemi, nasıl birim karelere ayrılmışsa (Hareket hızı 300 olan biri, saniyede 300 birim yol katetmesi gibi) aynı şeyi birim saniye için de söyleyebiliriz.

Tabii bunu ne denli bölmüşler bu konuda fikrimiz yok, ancak yine de aynı anda patlama şansı var.
    Basit bir kodlamayla sorunu da çözebilirler.
    Patlama sürelerin eşit olduğu zamanda, en çok altın hangi takımdaysa o takım kazanır gibisinden. Belki böyle bir şey de vardır onu bilemiyorum tabii. Riota sormak lazım

Öyle bir olasılık olabileceğini sanmıyorum ki olsaydı bugüne kadar elbette yaşanırdı kim bilir kaç tane oyun atıldı sezon1den beri elbet binde bir ihtimal bile olsa bi oyuna denk gelirdi ve youtube da trend olaylardan biri olurdu beraberlik veya altın farkı ile oyun kazanma durumu. Bahsettiğin gibi bi kodlama ile milisanise farkını öne alıp bir takımı galip getiriyorlar gözle farkedilmeyecek kadar minik bi fark ile

• Ancak kodlara bakılırsa anlaşılabilir. Ben sanmıyorum olsa da bence kompütür rasgele birini galip seçiyodur

• aynsı bşma geldi karşı tiem kzandı oynu lp kaybeddim
  • İmkansiz degil, bunun icin script yazilabilir. Ayni anda tık atarlar surrendera veya nexusa.

• :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdas234 -- 24 Mart 2018; 1:21:14 >
  • 1v1 atarken nexuxu patlatmadan önce 5 10 sn önce sur verirdim nexux patlatınca rakibin nexux patlarken kendi nexuxuma hızlıca ekran kayar ve kendi nexuxum patlardı (rakip nexux patlama sesi gelir)
  • Bi insan neden bunu merak eder

• Cruella kullanıcısına yanıt
    Redditte yazılanlara göre öyle bir durumda mavi takım kazaniyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.