Şimdi Ara

İki Nokta Arasında Access Point Kullanarak Bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A ve B noktaları arasında 7 km mesafe bulunmakta.Her noktada kendine ait ADSL Modemler bulunmakta ve 192.168.1.X ip dağılımı yapılıyor.
    İki ayrı access point ve 5 ghz antenlerle bu iki noktayı birbirine bağlayacağım.Amacım; A noktasındaki bilgisayar ile B noktasındaki bilgisayarı aynı ip bloğunda yer almasını sağlamak (192.168.1.X)

Bir noktadaki modemi iptal edersem, çakışma olmayacağını düşünüyorum ama bunu istemiyorum çünkü her bilgisayar kendi lokasyonundaki modemin internetini kullansın, gereksiz trafik olmasın.

Load Balance gibi ek bir donanıma ihtiyaç duymadan Access Pointleri hangi modda çalıştırmalıyım ki bu şema sorunsuz çalışsın...Sistem şemasını ekliyorum

teşekkürler

https://store.donanimhaber.com/04/41/89/04418939657ddcf7ac524608df130e33.jpg
     İki Nokta Arasında Access Point Kullanarak Bağlantı

• Sadece dosya transferi yapacaksiniz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A noktasında çalışan bir program var;
    B noktasındaki bilgisayardan Client olarak bu programa bağlanacağım, bu yüzden aynı ip bloğunda yer almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsqs

A noktasında çalışan bir program var;
    B noktasındaki bilgisayardan Client olarak bu programa bağlanacağım, bu yüzden aynı ip bloğunda yer almalı

Mormalde uzaktan erisim programlari isinizi gorebilir ama illa cihazla yaparim derseniz alacaginiz cihazlarin ozelligine gore degisir

Ap>client

Point to point

Ap>bridge

Bu sekilde olabilir ip leri istediginiz blokta verirsiniz

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsqs

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.